dimarts, 29 de novembre del 2011

22 minuts més l'afegit per remuntar

UE Sant Andreu 2 - Huracán Valéncia CF 3 (minut 68)

Foto: Judit Andreu. El partit que es va suspendre per
la pluja es recupera demà a partir del minut 68
Demà a les 20h el Sant Andreu buscarà treure profit dels 22 minuts que queden per jugar. No serà senzill, era més fàcil a la situació d'aleshores en que el partit estava boig i que podia passar qualsevol cosa, que no pas ara que tots dos equips comencen de zero amb les piles carregades. Piti Blemonte tindrà el repte de plantejar un inici de represa molt agressiu per tal que la dinàmica sigui ràpidament favorable als andreuencs. Al mateix temps, cal pensar que a part de buscar el gol a la desesperada cal mirar de no encaixar-ne cap. Certament, la situació és força curiosa i plantejament molts interrogants. El que si que està ben clar és que l'equip no pot fer el paper del passat diumenge. Aleshores el bagatge ofensiu de l'equip en 90 minuts va ser molt pobre, així que en 22 minuts no només harà de millorar una miqueta, sinó radicalment. Des del club s'està mobilitzant a tothom per volcar-se amb l'equip per mirar d'aconseguir l'empat i si pot ser la victòria. L'entrada és gratuïta, l'equip et necessita, així que no hi faltis.

dilluns, 28 de novembre del 2011

Un Sant Andreu sense poder ofensiu cau davant el Llagostera

UE Sant Andreu 0 - UE Llagostera 1

Foto: Judit Andreu - El partit d'avui ha estat
Un dels pitjors partits del Sant Andreu
Derrota del Sant Andreu davant un Llagostera que segueix guanyant llocs a la taula. Els quadribarrats no han estat capaços de generar ocasions de perill en tot el partit. Els visitants tampoc però en una de les aproximacions han estat molt encertats aconseguint batre a Morales després d'un ràpid contracop. De fet, Pedro, l'extrem, amb la seva velocitat ha creat forces problemes a la defensa andreuenca en diverses jugades. El gol l'ha fet Enric Pi que sembla tenir-li presa la mida als quadribarrats. El Sant Andreu havia fet un bon inici de partit, però poc a poc s'ha anat desinflant. Ha estat a partir d'una jugada polèmica que ha posat l'ai el cor al Narcís Sala. Un contraatac de l'equip blaugrana que ha acabat amb targeta groga al davanter Marc Mas per simular penal.  Molts seguidors havien pensat que allò havia estat penal. Però el resultat d'aquella jugada no ha estat gens positiu perquè el Sant Andreu ha quedat estabornit i a partir d'aquí ha fet el pitjor joc del partit. A la segona meitat els andreuencs tampoc han estat capaços de millorar la situació. Als 10 minuts  finals, amb l'entrada de David Llobet entre d'altres els homes de Piti Belmonte han aconseguit generar algunes ocasions de perill, però cap prou perillosa que fes presagiar que l'empat era possible. El Sant Andreu avui no ha estat gens encertat, esperem que el dimecres, en la recuperació dels 22 minuts contra l'Huracán ho estigui més.

diumenge, 20 de novembre del 2011

El Sant Andreu va de menys a més a Na Capellera

CE Manacor 1 - UE Sant Andreu 3

Foto: Judit Andreu - Marcos ha tornat a marcar de nou,
el davanter de pollença està en plena forma

El Sant Andreu ha començat malament en el partit d'aquest matí a Na Capellera. En els primes instants de joc ha vist com el Manacor li tenia presa la mesura i aconseguia arribar a la porteria de Morales amb força perill. Al minut 7 els locals superaven la defensa andreuenca i s'avançaven en el marcador mitjançant Nico. El partit semblava ques espodia complicar pels andreuencs, almenys si no canviava el guió inicial. Per sort mica en mica ha anat canviant. Després d'uns primers 20 minuts sense ocasions els homes de Piti Belmonte han anat arribant cada vegada amb més perill a la porteria visitant. Al final de la primera part ja es podia veure un Sant Andreu dominador del partit. El que calia esperar era que a la represa tot seguís igual. Així ha estat, han ahgut de passat alguns minuts per veure els quadribarrats, avui de blau, dominant el partit però aquest domini és el que ha permés fer al minut 60 el gol al Sant Andreu. Obra de Marcos. Amb aquest gol el partit s'ha obert força perquè el Manacor no s'ha tancat en cap moment, sinó que sempre ha mirat de buscar el gol amb insistència. Al minut 71 Eloi ha fet el 1 a 2 i poc després els locals s'han quedat amb 10. Tot i així no s'han arronsat i han seguit buscant el gol, fet que honra a un Manacor que tot i les baixes i la inferioritat numèrica ho ha posat tot. En una jugada de contratac Xavi Jiménez ha fet el gol de la tranquil·litat. El pròxim partit serà diumenge vinent a casa contra el Llagostera. 

dissabte, 19 de novembre del 2011

El Sant Andreu torna a un camp ple de records

Jornada 14. CE Manacor – UE Sant Andreu. 20/11/2011 – 12h.  Na Capellera

En la darrera visita a Na Capellera molt andreuencs
van desplaçar-se per ajudar l'equip a remuntar l'eliminatòria
La darrera vegada que el Sant Andreu va visitar Na Capellera per enfrontar-se al Manacor va ser en una situació molt diferent a la del partit de demà. Aleshores tots dos equips militaven a la tercera divisió i esperaven fer el salt a la segona B. S’enfrontaven a les semifinals tot esperant fer-se un lloc a la final contra el vencedor del València B – Mazarrón. L’anada d'aquella semifinal va ser al Narcís Sala i el Sant Andreu de Chechu Soldevila sorprenentment va perdre per 1 a 2. Diem sorprenentment perquè aquella temporada l’equip quadribarrat era molt fort a casa i on tenia més dificultats era sempre a camp contrari. Amb un 1 a 2, semblava tot ben complicat, però això no va impedir creure en el miracle. El Sant Andreu va aconseguir capgirar l’eliminatòria vencent per 0 a 2 amb gols de Manel i de Villanueva. Si el més difícil semblava marcar els dos gols necessaris per a aconseguir el bitllet per la final, més complicat va ser mantenir l’avantatge aconseguit. El temps afegit d’aquell partit va ser etern ja que l’àrbitre va afegir al voltant dels 10 minuts. El desplaçats i els que escoltaven el partit de ràdio va patir com mai, però van poder acabar de celebrar el pas cap a la final. Demà es juga amb unes altres circumstàncies ben diferents, a la jornada 14 de lliga els dos equips buscaran els tres punts. El Manacor per sortir de la part baixa de la taula i el Sant Andreu per mirar de perseguir els equips de la part alta. El partit serà ofert per IB3. 


Cliqueu al damunt per ampliar la fitxa del rival de demà.

diumenge, 13 de novembre del 2011

Suspensió per la pluja a 20 minuts del final

UE Sant Andreu 2 – Huracán Valéncia CF 3 (No finalizat)

Foto: Judit Andreu - Amb aquest gest tan entenedor s'advertia
 la suspensió, segons després s'anunciava per megafonia
El partit d’aquest matí, ha estat molt similar al de la setmana passada a l'Hospitalet. Pluja, gols, moltes anades i vingudes i un públic amb cares de gaudir de l'espectacle del futbol. La diferència del partit d'avui és que tot i que ha començat sense que la pluja fes acte de presència, la tromba d'aigua que ha cagiut a l'inici de la segona part ha estat tan forta que el partit s’ha suspès a 20 minuts pel final. El marcador en aquell moment marcava un 2 a 3, favorable a l’Huracan València. El Sant Andreu havia fet una primera meitat molt bona, aconseguint el control del partit. S'havia avançat de penal mitjançant Marcos Jiménez, però al darrer minut de la primera meitat els visitants aconseguien l'empat. A la represa, ja sota la pluja, Quim Araujo s'estrenava com a golejador posant el 2 a 1. Però dues jugades molt desafortunades pel Sant Andreu donaven momentàniament la victòria al conjunt valencià. En la primera una passada enrera de Mar Martínez esdevenia un regal pels visitants. I a la segona un servei de còrner acabava amb la pilota al fons de la xarxa desprès d'una jugada estranya. Poc després, al minut 68, l'àrbitre decidia suspendre el partit momentàniament. S'esperava a si la pluja minvava i el terreny de joc millorava una mica. La pluja no parava, sinò que seguia fent crèixer els bassals de manera considerable. Així que, finalment es decidia suspendre el partit. No es coneix quan tindrà lloca la recuperació del partit al que li queden poc més de 20 minuts. La setmana vinent el Sant Andreu juga a Manacor el diumenge a les 12h.

dissabte, 12 de novembre del 2011

El Sant Andreu rep l'Huracan per retrobar-se amb la victòria

Jornada 13. UE St. Andreu - Huracán Valencia CF. 13/11/11 - 12h. Estadi Narcís Sala

El partit de demà no té precedents, doncs, l'Huracán és un club que va nèixer el passat estiu, a partir del trasllat de l'antic Torrellano Illice, que jugava a la ciutat d'Elx. L'Huracán havia de jugar a Tercera però va complar la plaça a Segona B, igual que els filials del Mallorca i el Real Zaragoza. Demà serà el primer duel entre dos clubs que tenen una situació similar a la taula. El Sant Andreu és vuitè i l'Huracán és novè. Tan sols els separa un punt i tenen la mateixa diferència de gols. Per tant, el més lògic és esperar un partit força igualat. Una cosa que els fa diferents és la trajectòria d'aquestes dotze primeres jornades. Mentre que els valencians van començar molt forts i després han anat a menys, els andreuencs van començar fluixos i després van anar a més. L'Huracán va guanyar els dos primers partits de lliga i en canvi el Sant Andreu va perdre els dos primers. 

F: Judit Andreu - Xavi Jiménez es perdrà el partit de demà
Destaquem que pel partit de demà el Sant Andreu tindrà les baixes de Xavi Jiménez i Alberto R. Carroza. Tots dos jugadors van veure la cinquena targeta groga en el partit de diumenge passat davant l'Hospitalet. L'inoportunisme d'aquestes dues baixes és que tots dos jugadors són els habituals al mig del camp, juntament amb Marc Martínez. Ara tan sols queda Marc Martínez, veurem, doncs, qui l'acompanya. Nando ha estat durant moltes jornades el canvi habitual de Carroza, però cal recordar que surt d'una lesió. Llobet també arriba al final de la seva lesió i podria ser un dels homes que tornés a l'onze inicial. Serà una incògnita fins al darrer moment ja que tot i que aquests jugadors s'entrenen amb el grup, estar en condicions de jugar de titulars és una cosa ben diferent. Per altra banda, destaquem el retorn d'Amarilla al Narcís Sala ara vestint la samarreta de l'Huracán.

 
Cliqueu al damunt per ampliar la fitxa del rival de demà.

diumenge, 6 de novembre del 2011

Gairebé remonten!

CE L'Hospitalet 3 - UE Sant Andreu 2

F: Judit Andreu - El partit ha estat marcat per una pluja intensa
que en cap moment ha perjudicat l'espectacle, tot el contrari

Partit sobre la pluja a la Feixa Llarga, que serà recordat força temps per tots els presents. Si a la prèvia anunciavem que podia ser considerat el partit de la jornada, a la pràctica podem dir que ha superat clarament les expectatives. Gols, ocasions, anades i vingudes, emoció fins al final i una pluja constant per fer-ho més e`pic, han fet del partit d'avui un plaer per l'espectador. L'única llàstima el resultat final. El Sant Andreu se n'havia anat 3 a 0 perdent el descans, però a la represa ha aconseguit gairebé capgirar el marcador. No és que el Sant Andreu hagi fet una primera part lamentable, tal i com sembla mostrar el marcador parcial, però és que l'Hospi ha estat molt encertat. I fins i tot ha disposat d'alguna oportunitat clara, com per exemple una vaselina que Fran Grima, molt hàbil, ha tret a la mateixa línia de gol. Amb la represa, els jugadors quadribarrats han canviat l'actitud considerablement. Marcos obria la llauna al minut 8, i poc després Marc Martínez feia de penal el 3 a 2. Quedava força temps i el Sant Andreu ha diposat de diverses ocasions per aconseguir l'empat, però el resultat final 3 a 2. Els andreuencs que s'han desplaçat fins a l'Hospitalet han aplaudit amb orgull els seus jugadors que han agraït el suport donat acostant-se al còrner on es trobava tota la parròquia andreuenca. El pròxim partit serà el diumenge vinent a casa contra l'Huracán.

dissabte, 5 de novembre del 2011

Desplaçament complicat, però amb el suport de l'afició

Jornada12. CE L'Hospitalet - UE Sant Andreu. 6/11/2011 - 12h. Municipal Feixa Llarga

Foto: Judit Andreu - Aday ara a les files de
l'Hospi jugarà contra el seu ex-equip
El Sant Andreu visita demà el complicat camp de la Feixa Llarga per enfrontar-se a un Hospi que es troba en un bon moment de forma i que ocupa el segon lloc de la classificació. L'equip riberenc ha guanyat els seus darrers 5 partits. A casa ho ha guanyat tot, excepte el primer partit en el qual va empatar, així que el rival amb el qual s'haurà de mesurar el Sant Andreu no serà gens fàcil.

Però el conjunt andreuenc també té les seves bones xifres per mostrar. Ha guanyat els últims 4 partits de lliga i fa 9 jornades que no perd. A més a més, tot i jugar a camp contrari els homes de Piti Belmonte comptaran amb el suport dels seus seguidors que, aprofitant que demà juguen a un camp proper, s'hi desplaçaran, esperem que de forma considerable.

El Sant Andreu té 4 baixes per aquest partit: Nando, Llobet, Tarrés i Nákor, però recupera a Eloi Fontanella que després de diversos problemes físics torna a la convocatòria. També destaquem que Eloi es trobarà, si juga alguns minuts, amb el seu ex-equip i que a les files de l'Hospi, Aday i Dani Guillén (així com Manel i Lucas Viale) s'hauran d'enfrontar al seu ex-equip.

L'Hospi el dimecres té Copa del Rei davant el FC Barcelona, però de ben segur que no reservaran cap jugador ja que la Lliga és per tots els equips la competició principal, a la qual no poden permetre's el luxe d'estalviar efectius. La temporada és molt llarga i encara estem en les primeres fases del campionat, tot i així amb l'estat de forma d'aquest dos equips, el partit de demà serà, sens dubte, un dels partits de la jornada.

Cliqueu al damunt per ampliar la fitxa del rival de demà.

divendres, 4 de novembre del 2011

Desplaçament a l'Hospitalet

Estadi Municipal de l'Hospitalet
El Sant Andreu visitarà aquest diumenge (12 hores) el derbi contra L'Hospitalet. El desplaçament al Municipal de la Feixa Llarga ha estat un clàssic en els darrers anys, i enguany es preveu una bona assistència de seguidors quadribarrats, gràcies a les il·lusions que genera el projecte d'enguany i a la bona ratxa de quatre victòries consecutives i nou partits sense perdre que porta l'equip andreuenc.

Després de l'ascens del Sabadell i dels descensos de la Gramenet i del Santboià, aquesta temporada tan sols hi haurà dos desplaçaments dins de l'àrea metropolitana de Barcelona. Un serà al mes de febrer a Badalona, i l'altre és el d'aquest diumenge. Ara es presenta una bona ocasió per seguir el Sant Andreu a prop de casa.

Marea quadribarrada al Metro
S'ha organitzat un desplaçament conjunt de l'afició quadribarrada en Metro. El punt de trobada serà l'andana central de La Sagrera (Línia 1), a les 10.45 hores. Us animem a tots perquè deixeu el cotxe a casa i poguem repetir les imatges d'altres desplaçaments històrics, com el del Miniestadi de fa dues temporades.

dimarts, 1 de novembre del 2011

El Sant Andreu queda eliminat de la Copa Catalunya al caure a Castelldefels amb un equip ple de no habituals

UE Castelldefels 2 - UE Sant Andreu 1

L'onze del Sant Andreu pel partit d'avui estava ple de no habituals. Els homes que saltaven al terreny de joc eren Pau, Jarque, Melo, Borja, Jilmar, Nando, Héctor, Ángel, Víctor, Rubén Benítez i Nakor. A part de 7 juvenils convocats i havia dos cadets. Amb això el tècnic quadribarrat ha demostrat que el partit era més aviat formatiu que no un partit decisiu per afrontar amb els homes clau. Així els jugadors habituals han pogut descansar de cara el partit de diumenge a Hospitalet. Al minut 13 ha marcat el Castelldefels. El gol ha estat obra d'Edgar Doblas. Per sort, al minut 31 Melo de penal ha posat l'igualada al marcador.Al minut 40 el Castelldefels es tornava a avançar amb un gol de Sergio Pietro. El  2 a 1 no s'ha mogut més tot i que els locals han disposat de diverses ocasions.

Foto: Judit Andreu. El Sant Andreu ha presentat aquest matí
un onze inicial ple de jugadors no habituals.