diumenge, 29 de gener del 2012

Derrota per la mínima a El Clariano

Ontinyent CF 1 - UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha perdut per la mínima en el partit d’aquesta tarda a El Clariano. Ha estat un partit d’aquells que poques coses tenen a destacar. Cap dels dos conjunts ha tingut facilitat per crear ocasions, sobretot a la primera meitat. El Sant Andreu feia bé les coses en defensa, però com sempre li costava força trenar jugades que poguessin acabar en accions clares de perill, de fet no ha xutat entre els tres pals fins a les acaballes del partit. A la represa Piti Belmonte ha donat entrada a Xavi Jiménez, tot i així el guió del partit no ha canviat gaire. Al minut 27 de la segona meitat l’Ontinyent ha fet el gol de la victòria per mitjà de Raúl Muñoz, ha estat aquí quan el ritme de partit s’ha intensificat una mica més. Al Sant Andreu l’empat no li valia i els locals tampoc s’han arronsat per fer el segon. Tot i així el marcador no s’ha mogut més. Cap dels dos equips ha sabut aprofitar les seves ocasions. El Sant Andreu ara és onzè amb trenta punta, la setmana vinent el conjunt andreuenc rebrà el líder, l’atlètic Balears que amb 50 punts domina la classificació de forma clara.

dissabte, 28 de gener del 2012

A seguir amb la trajectòria ascendent

Jornada 22. Ontinyent CF - UE Sant Andreu. 29/1/2012 - 17h. El Clariano

Foto: Judit Andreu. El Sant Andreu vol
continuar en trajectòria ascendent
El Sant Andreu juga demà a El Clariano d'Ontinyent un partit on ha de demostrar si les dues victòries que ha aconseguit en els dos darrers enfrontaments són fruit de la casualitat o si realment aquests resultats són l'inici d'una tenència real. La primera victòria al descompte i de penal i la segona victòria contra un rival a punt de la retirada són dos circumstàncies que han ajudat al andreuencs ha aconseguir els dos triomfs. Però amb les circumstàncies tan sols no és guanya. Si l'equip ha resol els compromissos és perquè ha fet els seus deures. Els pròxims partits deixaran entreveure si hi ha una millora real o no. Seguir amb els bons resultats permetria als homes de Piti Belmonte mira cap amunt a la taula. A més a més, l'enfrontament de demà serà contra un rival que es troba dos punts per sobre, un rival directe a la taula ara mateix. De fet un rival que en els darrers temps s'ha compartit destí. Tots dos equips van estar a punt de pujar l'any 2010 i han tingut un 2011 discret i ara a inicis del 2012 es troben en una situació molt similar. Pel partit de demà destaquen les baixes de Marcos Jiménez que finalment ha passat pel quiròfan per solucionar la fractura del dit del peu, Morales que segueix amb la contractura lumbar, Llobet, Carroza i Borja. El partit serà televisat per Esport 3.

diumenge, 22 de gener del 2012

El Sant Andreu goleja a un Sporting Maonès de circumstàncies abans de retirar-se del campionat

UE Sant Andreu 6 - CF Sporting Maonès 0

El Sant Andreu ha aconseguit avui els tres punts amb una golejada que podria ser d'escàndol si les circumstàncies del partit fòssin les normals. Però el partit d'avui no ho era. L'Sporting ha viatjat amb un equip de circumstàncies, només calia veure els dorsals d'alguns jugadors per donar-se compte que no eren els habituals. Només començar ja s'ha vist clarament que el partit seria plàcid pels andreuencs. En els quatre primers minuts s'han produit quatre ocasions clares de gol. El Sant Andreu creava forces ocasions però li costava definir. Ha estat al minut 18 que Luis Blanco ha obert la llauna. A partir d'aquí els andreuencs han tingut el control del partit totalment hi ha pogut jugar sense angoixar-se en cap moment. Abans d'acabar la primera meitat Marc Martínez ha fet el segon. A la segona meitat el guió no ha canvit. Luis Blanco ha fet el seu segon gol, Eloi Fontanella ha marcat per partida doble i Ruben Canelada a les acaballes ha fet el sisè amb una canonada espectacular. La notícia negativa del partit ha estat la lesió de David Llobet. El de Cambrils ha hagut d'abandonar el camp en llitera. Per acabar, destacar que al final del partit el públic del Narcís Sala ha ovacionat a l'Sporting Maonès, ja que els jugadors tot i la difícil situació que vieun han sortit a jugar a futbol com si no passes res.

Amb aquesta victòria el Sant Andreu avança fins a la desena posició. Una posició molt còmode que encara ho és més si mirem el nombre de punts. El descens queda a 10 punts per sota i el play-off està a quatre punts. Tot i així no serà fàcil avançar posicions ja que per fer-ho cal mantenir els bons resultats i de moment tan sols s'ha vençut en dos partits, un in-extremis i l'altre contra un rival atípic. A més a més, pot ser que els rivals sumin tres punts amb la retirada de la competició de l'Sporting Maonés. Caldrà estar atents a aquesta decisió.

dissabte, 21 de gener del 2012

El Sant Andreu buscarà la victòria a casa que se li resisteix des del 30 d’octubre

Jornada 21. UE Sant Andreu – CF Sporting Maonès.  22/1/2012 12h. Narcís Sala 

F: Judit Andreu. La darrera victòria
a casa va ser el 30 d'octubre
El darrer cop que el Sant Andreu va aconseguir els tres punts al Narcís Sala va ser el diumenge 30 d’octubre. El partit semblava que havia d’acabar en empat però una canonada de Marc Martínez a la darrera jugada del partit va donar la victòria als andreuencs. Des d’aleshores els homes de Piti Belmonte han aconseguit dues victòries a fora, però a casa tan sols un empat. És cert però que tan sols s’han jugat tres partits a casa en aquests gairebé tres mesos. Dues derrotes i un empat són el balanç d’aquests partits. Ara fa una mica més d’un mes del darrer matx al Narcís Sala. Aleshores els andreuencs van fer un bon partit, però no van ser capaços de marcar-li un gol a l’Orihuela. Si bé és cert que els alacantins són un dels millors equips de la categoria a nivell defensiu, el conjunt quadribarrat li va faltar un revulsiu golejador. Aquest perfil el va complir a la perfecció Marcos que va reaparèixer a la segona meitat del partit contra l’Andorra per donar el gol de la victòria. El màxim golejador andreuenc d’aquesta temporada era l’home que mancava a l’onze de Piti Belmonte perquè el treball de l’equip tingués certa recompensa. Ara bé, demà no podrà jugar ja que ha recaigut de la fractura al peu. També són baixa Borja i Morales per la qual cosa Pau debutarà a la porteria del Narcís Sala.

El rival de demà té els dies comptats. El Sporting Mahonés ha arribat aquest matí a Barcelona amb només 13 jugadors, dels quals 8 són de la primera plantilla i els altres 5 són de l'equip juvenil. La RFEF ha impedit que l'equip menorquí pugui trametre noves altes degut al deute amb els jugadors, i tot apunta a que durant la setmana vinent encara hi haurà més baixes. L'equip es quedarà sense el mínim de 7 jugadors del primer equip amb el qual es pot competir, i per tant, amb tota probabilitat el de demà serà l'últim partit dels 37 anys d'història del CF Sporting Mahonés.

En cas de retirada dels menorquins, tots els rivals amb els quals s'haurà d'enfrontar l'equip menorquí rebran automàticament tres punts, per la qual cosa els tres punts de demà són imprescindibles per al Sant Andreu, si no vol quedar en desaventatge amb tota la resta d'equips. Ara bé, tot i els problemes institucionals, els jugadors blaus miraran de treure el seu orgull: els vuit professionals voldran fer una bona actuació per poder fitxar per un altre equip en aquest mercat d'hivern, mentre que els juvenils sortiran a gaudir de l'experiència de jugar a la categoria de bronze, abans de tornar la setmana vinent a la rutina del campionat juvenil.

dimarts, 17 de gener del 2012

Finalment, hi haurà partit

Paco Segarra, president d'un Sporting
Mahonés que camina cap a l'abisme
La directiva del Sporting Mahonés ha fet marxa enrere i finalment permetrà que l'equip viatgi a Barcelona per disputar el partit al camp del Sant Andreu. Això ha estat possible després d'unes converses entre els directius i els jugadors, que demanaven seguir competint mentre l'equip tingués jugadors suficients, segons informa el diari digital Menorca.info.

Tanmateix, és possible que durant la setmana alguns jugadors abandonin la disciplina de l'equip menorquí, que podria presentar un onze inicial amb dos o tres juvenils, a més dels suplents. La viabilitat del Sporting Mahonés penjarà d'un fil a partir del 31 de gener, data en la qual es tanca el mercat de fitxatges. És per això que és imprescindible que el Sant Andreu sumi els tres punts aquest diumenge, ja que si el Sporting finalment es retira de la competició, els seus rivals sumaran tres punts automàticament.

dilluns, 16 de gener del 2012

Perilla el partit del proper diumenge

El calendari de lliga indica que el Sant Andreu s'haurà d'enfrontar diumenge vinent al Sporting Mahonés, a les 12 hores al Narcís Sala, però la difícil situació que està travessant l'equip menorquí no assegura que aquest partit s'arribi a disputar.

Els jugadors i tècnics del Sporting Mahonés no cobren des de fa mesos, i des que l'entrenador Lluís Elcacho va dimitir, a mitjans de novembre, molts han estat els jugadors que han demanat la carta de llibertat, entre ells els exandreuencs Oliver i Raül Capó, que militen actualment al Llagostera i al Cornellà, respectivament. Els deutes que té l'equip impedeixen fitxar nous jugadors, quedant la plantilla original reduïda a tretze jugadors, i l'entrenador Mati Borsot ha hagut de convocar juvenils per completar les convocatòries. Cal dir que d'entre aquests tretze jugadors, Jeroni està lesionat de llarga durada i Ignasi Dalmedo està sancionat, per la qual cosa Borsot només disposaria d'onze jugadors del primer equip per afrontar el partit del Narcís Sala, cap d'ells porter.

Onze inicial del Sporting Mahonés-Sant Andreu (28 d'agost):
només 4 d'aquests 11 jugadors segueixen a l'equip.
La situació de l'equip maonès ha arribat a un punt crític. Tal com informa el diari digital Menorca.info, la directiva, enfrontada amb el president Paco Segarra, ha decidit no permetre que els jugadors juvenils s'incorporin a la convocatòria per al proper partit contra el Sant Andreu, per tal de no desmantellar l'equip juvenil, i no s'ha tramitat a l'agència de viatges els bitllets d'avió ni la logística de cada desplaçament.

En cas d'incompareixença, el partit es donaria per guanyat al Sant Andreu per 3-0 i se li descomptarien tres punts a l'equip menorquí. Si el Sporting tampoc es presentés al següent partit (a Bintaufa contra l'Orihuela) s'expulsaria l'equip de la competició i se sumarien tres punts al casiller de tots els equips que encara no s'han enfrontat al Sporting a la segona volta.

Tot i això, la plantilla del Sant Andreu no s'ha de refiar i ha de seguir preparant el partit, sabent que en qualsevol moment pot arribar una notícia que desbloquegi la situació de l'equip menorquí. Cal tenir en compte que el Sporting Mahonés, tot i la seva manca d'efectius, només ha perdut dos dels últims sis partits, havent empatat ahir contra el Gandia (0-0).

diumenge, 15 de gener del 2012

El Sant Andreu es retroba amb la victòria

Andorra CF 1 - UE Sant Andreu 2

Victòria andreuenca a Andorra de Teruel que dóna ales a l'equip i que ha causat l'alegria de molts andreuencs. El Sant Andreu no guanyava des del 20 de novembre. És veritat que amb l'aturada nadalenca no són tants els partits, però feia temps que els seguidors quadribarrats esperaven una alegria. Amb la notícia del primer gol favorable a l'Andorra de ben segur que molts han tornar a remorar altres partit, però aquest Sant Andreu no és brillant, potser, però sí que ha demostrat en repetides ocasions que és un conjunt persistent, que fa tot el que està al seu abast. A la segona meitat els quadribarrats han entrat en el partit que ha guanyat en intensitat i ha començat a crear ocasiones per buscar la remuntada. La remuntada s'ha iniciat amb un gol de Melo a la sortida d'un còrner que havia servit Marc Martínez. I el gol ha estat obra de Marcos que avui reapereixia. Ha estat de penal. Ell mateix l'ha provocat i l'ha transformat. El jugador illenc ja suma 11 gols i demostra ser la referència ofensiva de l'equip. 

Amb aquesta victòria el Sant Andreu suma tres punts que el permeten avançar dues posicions i mirar la zona baixa amb més distància. La zona de descens directe està a vuit punts. Ara mateix el conjunt de Piti Belmonte es situa a l'onzena posició empatat a 27 punts amb el Teruel. El partit de la setmana vinent serà contra l'Sporting Maonés. Un partit que els socis andreuencs esperen amb moltes ganes ja que després d'un mes i una mica més (el darrer partit va ser el 18 de desembre) podran tornar a veure futbol de segona B al Narcís Sala.

dissabte, 14 de gener del 2012

El Sant Andreu viatja a Andorra mirant d’oblidar el partit contra el València Mestalla

Jornada 20. Andorra CF – UE Sant Andreu. 15/1/2012 – 16:30. Juan Antonio Endeiza

Al partit d’anada el Sant Andreu va perdre per la mínima
Comença la segona volta del campionat de lliga i el Sant Andreu espera viure un partit força diferent al de la setmana passada. Un 3 a 0 sempre és un resultat contundent i que fereix l’orgull de qualsevol jugador, la diferència rau en la resposta que es dóna al següent comprimís i aquí és on el Sant Andreu ha de parlar. El partit de demà torna a ser contra un rival de la part baixa que es troba en una situació delicada, però el partit de la setmana passada a València també ho era. A més a més, en els darrers temps els andreuencs semblen trobar-se més còmodes amb els grans rivals que amb els suposadament assequibles. Sigui com sigui, el més important és que el resultat de la setmana passada no sigui l’inici de cap dinàmica negativa. Els homes de Piti Belmonte tenen el repte de capgirar la situació i tornar a sumar punts per evitar les posicions perilloses de la taula. Del partit de demà cal destacar-ne les nombroses baixes. No podran jugar el porter Morales, Dídac Navarro, Borja i Nákor Bueno. La darrera incorporació Toni Vela no ha estat convocat segona ha informat el club per problemes burocràtics.

divendres, 13 de gener del 2012

Els números de la primera volta (2na part)

Avui us oferim la segona part del resum de la primera volta. Si l'altre dia tractavem els registres de la plantilla i el resultats de l'equip avui ens fixem en la classificació del Sant Andreu i els altres equips del grup.

La primera volta del Sant Andreu ha estat força irregular. Amb entrenador nou, i bona part de la plantilla també, ja s’esperava que els inicis no serien senzills. I així va ser als andreuencs els va costar sumar els primers punts i no va ser fins a la jornada 3 que es va aconseguir el primer punt. A les primeres jornades el Sant Andreu va ocupar les darreres posicions de la taula. La primera victòria de l’equip de Piti Belmonte va arribar a la jornada 5. A partir d’aquí l’equip va enlairar-se i ben amunt. Del 14è lloc que estava a la jornada 5 l’equip va escalar fins a la 6ena posició a la jornada 11. La millor ratxa del Sant Andreu va ser de 9 partits sense perdre i més concretament de la jornada 8 a la 11 en que els andreuencs van aconseguir 4 victòries seguides. Però de la jornada 12 a la 19 l’equip va fer marxa enrere i dels 24 punts possibles tan sols en va sumar 5. Un bagatge bastant pobre que l’ha fet retrocedir fins a la 13ena posició. Per això, hem començat dient que el Sant Andreu ha tingut una trajectòria força irregular, en les primeres jornades obtenint pobres resultats, aconseguint després aixecar el vol però per tornar a caure després. Un dels problemes de les primeres jornades en que va costar molt arribar a la primera victòria va ser la falta de gol. Però desprès Marcos va començar a marcar de manera molt regular va fer 10 gols en 12 jornades. La seva baixa cap al tram final de la segona volta s’ha notat considerablement. Al mateix temps alguns partits s’han perdut per les badades defensives, partits que eren d’empat s’han acabat escapant per jugades puntuals més que per un mal partit. De cara la segona volta el Sant Andreu haurà de retrobar-se amb el gol i recuperar la concentració defensiva al llarg dels 90 minuts.

Clicka sobre la imatge per ampliar-la

Si ens fixem en el grup III de la segona B és senzill veure quin és l’equip dominador. L’Atlètic Balears que ja es perfilava a l’inici de temporada com un dels equips a liderar la categoria ha complert les expectatives i ha estat el campió d’hivern. A més a més, també és l’equip més golejador i un dels que menys gols rep. A més a més, tan sols han perdut en dos ocasions i per la mínima, si segueixen així poden tenir opcions de fer salt a la segona divisió A. L’Orihuela i l’Hospitalet són els únics equips que sembla que li poden seguir el ritme. El Reus el quart classificat ha estat l’equip revelació de la categoria, sobretot a les primeres jornades en les que va aconseguir situar-se com a líder. Tot i que més endavant va perdre pistonada s’ha mantingut a la part alta de la taula. La notícia positiva pel futbol català és que no hi ha cap equip a la zona de descens. A les primeres jornades el Llagostera semblava que no s’adaptaria a la nova categoria, però l’equip d’Oriol Alsina ha fet una millora espectacular que l’ha permès en qüestió de poques jornades sortir de la cua de la classificació i situar-se en una còmode desena posició. Dels últims 18 punts possibles n’ha sumat 15, tan sols va deixar de puntuar amb l’enfrontament amb l’Orihuela. En aquests 15 punts tan valuosos el Llagostera va guanyar al Narcís Sala, quan ells començaven l’escalada el Sant Andreu començava la seva caiguda cap a la tretzena posició. A la part baixa de la classificació hi trobem dos equips balears (Manacor i Sporting Maonés) i dos aragonesos (Andorra i Zaragoza B). El Zaragoza B és el cuer i veu com la seva situació es complica, doncs, es troba ja a dos partits de la salvació. Els altres conjunts tenen la salvació més a la vora, però no poden badar. La lliga tan sols es troba a la meitat així que poden passat un munt de coses tan per la zona alta de la taula com per la zona baixa.  

Clicka sobre la imatge per ampliar-la

dijous, 12 de gener del 2012

El Sabadell guanya el partit d'entrenament a la Nova Creu Alta

Llençament de falta favorable al Sabadell
El Sant Andreu ha perdut per 2 gols a 1 en el partit que ha disputat aquest matí a la Nova Creu Alta, davant el Sabadell de Segona A. No podem dir que hagi estat un amistós, sinó un partit d'entrenament, on els dos equips han vestit les respectives samarretes d'entrenament, l'àrbitre ha estat un membre del cos tècnic arlequinat i fins i tot en algunes ocasions els tècnics s'han endinsat uns metres dins del terreny de joc per donar instruccions. Una cinquantena d'espectadors han seguit les evolucions del partit des de la tribuna de l'estadi.

Borja ha sortit del camp coixejant.
Els dos tècnics, Lluís Carreras i Piti Belmonte, han aprofitat per fer proves i donar minuts als jugadors menys habituals. Quan ja s'havien disputat una vintena de minuts, Borja ha sortit del camp coixejant (esperem que no sigui res d'importància) i durant uns minuts el Sant Andreu ha jugat amb deu, el temps necessari perquè Carroza realitzés alguns exercicis d'escalfament abans de sortir al camp. Aquesta circumstància ha estat aprofitada pel Sabadell, que s'ha avançat al minut 26 amb un gol de Baha. La reacció andreuenca no s'ha fet esperar, i set minuts després ha empatat Marc Martínez de penal (veure vídeo).


Marcos (qui encara no està al 100% i no ha jugat)
comentant la jugada amb el seu amic Lanzarote.
El descans ha durat menys de l'habitual i a les dotze en punt ja es portaven alguns minuts de joc. Canvi de jugadors pràcticament total en aquesta segona meitat per part dels dos equips, on cal destacar l'estrena de Toni Vela, el nou fitxatge quadribarrat, i l'aparició de Dani Guerrero, que fa un temps que s'entrena amb l'equip quadribarrat. També cal esmentar la participació del juvenil Víctor durant els últims minuts. El Sabadell ha marcat el gol de la victòria al minut 73 per obra de Florian, amb una assistència de l'exandreuenc Fran Piera. Cal dir que en aquesta jugada Nando ha rebut un cop a la cara per part de Fran Piera i no ha pogut continuar el partit; en un partit oficial l'àrbitre segurament hauria xiulat falta en atac.

Les alineacions han estat les següents.

CE SABADELL
Primera meitat: Iván, Lao, Olmo, Agustín, Ramírez, Hidalgo, Puigdollers, Héctor Simón, Àlex Cruz (Fran Piera 30'), Lanzarote i Baha.
Segona meitat: Mackay, Songo'o, Pablo Ruiz, Agustín, Bermudo, Samuel, Aleix, Juanjo, Aarón Bueno, Fran Piera, Florian.

UE SANT ANDREU
Primera meitat: Pau, Arnau, Borja (Carroza 26'), Melo, Fran Grima, Marc Martínez, Nando, Xavi Jiménez, Blanco, Ángel Fernández, Eloi.
Segona meitat: Morales, Rubén, Nando (Fran Grima 75'), Moyano, Dani Guerrero, Héctor García, Carroza, Toni Vela, Nakor (Víctor 78'), Llobet, Quim Araujo.

dimecres, 11 de gener del 2012

Els números de la primera volta (1era part)

Ara que ens trobem a l'equador de la lliga, hem aprofitat per fer un balanç estadístic del que portem de competició. Avui us oferim la primera part, demà la segona part.

En el següent quadre es mostren totes les dades dels jugadors.


En podem extreure algunes conclusions:
- L'únic jugador que ha disputat tots els minuts és el porter Morales.
- Fran Grima és l'únic jugador de camp que ha jugat tots els partits, tots com a titular excepte un.
- Tarrés i Hèctor Garcia no han disposat de cap minut, motiu pel qual se'ls està buscant equip.
- L'onze tipus d'aquesta primera volta és el següent: Morales; Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén; Marc Martinez, Carroza, Xavi Jiménez; Blanco, Quim Araujo i Marcos. Aquesta mateixa l'alineació és la que va confeccionar Piti en els partits contra el Teruel (victòria 1-0) i l'Hospitalet (derrota 3-2).

En la següent taula es desglossen les participacions de cada jugador, partit a partit al llarg del que portem de lliga.

Cliqueu per ampliar

dimarts, 10 de gener del 2012

El Sant Andreu incorpora a les seves files Toni Vela

El Sant Andreu ha aprofitat el mercat d'hivern per reforçar la plantilla

Foto web: lolo-solofutbol
Aquest mercat d'hivern a diferència de les temporades anteriors hi haurà moviment a les files de la UE Sant Andreu. El club ha arribat a un acord amb el Villareal per fer-se amb la cesió de Toni Vela de 20 anys. El jugador terrassenc com a migcentre i com a mitjapunta, el seu punt fort és la tècnica. En el Blog de l'Hospi hi podeu trobar una notícia de quan van incorporar aquets jugador en el qual s'explica amb força detall la seva trajectòria. El jugador després de passar pel Villareal juvenil ha estat cedit al Badajoz i a l'Hospitalet, equip on estava jugant aquesta temporada. Amb l'equip riberenc no va jugar cap minut a la lliga, sí que ho va fer a la Copa on va disputar 90 minuts contra el Barça. En quan al mercat d'hivern cal destacar que el club va anunviar la setmana passada que està buscant una sortida per Héctor i per Tarrés. En el cas d'Héctor el club busca una cessió a un equip on el jugador pugui tenir més minuts. Per altra banda, destaquem també que el Sant Andreu disputarà aquest dijous un amistós contra el Sabadell, serà un partit d'entrenament.

diumenge, 8 de gener del 2012

L'any no comença gens bé pel Sant Andreu

València CF Mestalla 3 - UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha encaixat una dura derrota avui al camp del València Mestalla. El rival estrenava entrenador i s'ha acomplert el tòpic del futbol de: "entrenador nou, victòria segura". El partit ha començat força igualat amb ocasions per tots dos equips, però cap d'elles gaire clara. Ha estat un error de Marc Martínez el mig del camp el que ha originat la jugada del primer gol obra de Bernat. L'estona que faltava per arribar al descans no ha estat bona pel Sant Andreu que no ha pgut aconseguir el domini del partit per mirar de capgirar el marcador. A la represa, una oportunitat clara dels andreuencs ha fet presagiar aires de canvi. Però aquest bri d'esperança ha estat tan sols un miratge ja que al minut 48 el Mestalla anotava el segon gol mitjançat Portu. Aquest cop ha estat molt dur pels homes de Piti Belmonte que veien com de l'aproximació de l'1 a 1 passaven al 0 a 2 en tan sols una jugada. Tot i així els jugadors quadribarrats han mirat de donar la cara fins al darrer suspir de partit. Xavi Jiménez un dels jugadors més actius avui ha estavellat la pilota al travesser en dues ocasions. Però avui no era el dia del Sant Andreu, doncs, a la contra el València Mestalla amenaçava amb fer la sentència definitiva. I així ha estat, a 9 minuts pel final Alcàcer el jugador més en forma dels locals ha fet la sentència. Després d'aquest resultat el Sant Andreu cau a la tretzena posició. La setmana vinent els andreuencs tornaran a jugar a fora, serà al camp de l'Andorra en el primer partit de la segona volta. 

dissabte, 7 de gener del 2012

A començar l’any amb bon peu

Jornada 19. València CF Mestalla – UE Sant Andreu. 8/1/2012 – 12h. Paterna

F: Judit Andreu - El darrer gol, el va fer
David Llobet davant el Lleida
Primer partit de l’any 2012 i darrer partit de la primera volta. El Sant Andreu torna a jugar tres setmanes després del darrer partit, el del 18 de desembre davant l’Orihuela. Aquest cop el conjunt de Piti Belmonte compta amb més efectius que aleshores. Dídac Navarro i Eloi Fontanella s’han recuperat de les seves respectives lesions i estaran a disposició del tècnic andreuenc. Sobretot es necessita recuperar efectius que puguin ajudar a l’equip a fer gols, doncs, el Sant Andreu tan sols ha marcat un gol en els darrers quatre partits. Va ser obra de Llobet en el partit a Lleida. Marcos Jiménez el màxim anotador andreuenc encara està en la fase de recuperació de la seva lesió. El rival pel partit de demà el filial valencianista es troba a la divuitena posició. Tal i com li ha passat al Sant Andreu , al València Mestalla no ha tingut un bon mes de desembre, per aquest motiu segur que al llarg de les dues darreres setmanes els valencianistes han entrenat dur per mirar de començar amb bon peu el nou any. Veurem, doncs, si el Sant Andreu ha fet una millor posada a punt i és capaç d’obtenir quelcom positiu de la seva visita a Paterna.