dilluns, 27 de febrer del 2012

A fora també saben jugar bé

CF Badalona 1 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu va fer un bon partit
El Sant Andreu ha demostrat amb el partit d’avui a Badalona que també és capaç de jugar bé lluny del Narcís Sala. La visita al Camp del Centenari no era un desplaçament senzill i els andreuencs han fet un bon paper. No només han aconseguit treure un valuós empat, sinó que en diverses fases del partit han estat superiors al seu rival. Amb la baixa de Xavi Jiménez Piti Belmonte ha decidit donar entrada a Nákor que ha estat l’autor del gol quadribarrat mitjançant una gran definició. La línia defensiva també ha estat molt encertada avui mostrant seguretat. De fet el gol del conjunt escapolat ha arribat a pilota parada. Ha estat un xut d’Alberto Manga molt ben col·locat que ha fet inútil l’estirada de Pau. Tot i que el gol podia haver deixat al Sant Andreu enfonsat els homes de Piti Belmonte ha sabut lluitar per evitar la derrota. Luis Blanco que l’altre dia va fer una errada de les que fan història s’ha sabut reposar bé i ha fet un partit molt complet participant activament amb el joc de l’equip. Edgar ha tornat a estar molt actiu i lluitador arribant a totes les pilotes que se li enviaven per difícils que semblessin. En definitiva, el partit d’avui ha demostrat que el Sant Andreu pot estar més amunt si treballa com avui. Obtenir bons resultats a casa i plantar cara als rivals fora de casa donaria a l’equip més punts per anar recuperant llocs a la taula. Amb aquest resultat el Sant Andreu es situa a la dotzena posició. El proper partit serà el diumenge vinent a les 12h davant el Saragossa B.

Els jugadors andreuencs donen les gràcies als seguidors pel seu suport a llarg dels 90 minuts

dissabte, 25 de febrer del 2012

El Sant Andreu haurà de jugar a fora com ho fa casa si vol guanyar a Badalona

Jornada 26. CF Badalona - UE Sant Andreu. 26/2/2012 - 12h. Camp del Centenari

F: Judit Andreu. Xavi Jiménez es perdrà el partit
de demà per sanció
Demà el Sant Andreu té el repte d'intentar fer a fora el que ha fet a casa a les darreres jornades. Això ho ha de fer si vol mirar cap amunt. Del contrari, una nova ensopegada a camp contrari significaria seguir com fins ara, és a dir, fer un pas endavant una jornada i un pas enrere a la següent. L'escenari pel partit de demà no és un lloc propici per obtenir un bon resultat amb facilitat. Caldrà suar per mirar d'aconseguir quelcom positiu. El Badalona és un equip que darrerament s'ha mostrat molt fort al seu estadi. Ara bé, guanyar és possible i ho va fer constar el Llagostera que va vèncer ara fa 15 dies. Això sí el Llagostera ha demostrat que està en un moment de forma excel·lent. Pel partit de demà el Sant Andreu té les baixes de David Llobet i Marcos Jiménez per lesió i de Xavi Jiménez per sanció. El club va mirar de rècorrer l'expulsió de l'ex del Lleida, però la federació va desestimar el recurs. El partit de demà es juga al camp més proper del Narcís Sala dels 19 del grup. Així que esperem que els socis andreuencs es desplacin per anar a recolzar el seu equip. Després del partidàs que el Sant Andreu va fer davant el Mallorca B l'equip es mereix el suport de l'afició.

dilluns, 20 de febrer del 2012

Partit èpic del Sant Andreu

UE Sant Andreu 1 - RCD Mallorca B 0

Edgar que ha fet un partit excepcional ha estat
ovacionat pel públic del Narcís Sala
El partit d'avui ha tingut de tot. Tan de genialitats del futbol com a errades garrafals. Al llarg dels 90 minuts l'emoció ha estat servida i el ritme del partit no ha donat lloc a ni un sol moment de pausa. Ha estat d'aquells dies en quan un surt del Narcís Sala amb la certesa d'aver presenciat un espectacle incomparable. La genialitat més destacada l'ha posat Xavi Jiménez amb un autèntic golàs de xilena. L'errada més garrafal, el doble criteri de l'àrbitre que ha estat molt sever amb els jugadors andreuencs en comparació amb com ho ha estat amb els jugadors mallorquinistes. L'expulsió de Xavi Jiménez la gota que ha fet vessar el got. Ningú entén com un jugador pot rebre una targeta per simular una falta al mig del camp i que això li suposi l'expulsió. A vegades hi ha accions violentes que no tenen cap càstig i accions tan discutibles com aquesta que tenen un càstig desmesurat. Però tornant a les coses positives d'avui, cal destacar dos noms d'entre la resta. Edgar, que ha fet un partit magistral, i Pau que ha fet diverses intervencions claus per mantenir la porteria a zero i així donar els tres punts a l'equip. En general, tots els jugadors andreuencs han fet un bon partit, però aquests dos avui han estat claus. Edgar ha aportat velocitat a l'equip gràcies a la seva insistència en atac. Pilota que arribava a tres quarts de camp, pilota que ell lluitava i jugada de perill que es creava o dificultats de la defensa balear per desfer-se de la seva pressió. El porter Pau que ja acumula diversos partits com a titular, ha tingut una actuació també excel·lent. A part de la confiança que ha anat aconseguint ha tingut diverses aturades de molt mèrit. Dues d'elles en un u contra u, que podia haver suposat l'empat del Mallorca B. Avui de la mateixa manera que el dia de l'Atlètic Balears el Sant Andreu ha donat una imatge d'equip de zona alta i més tenint en compte que tot i jugar una estona amb un jugador menys ha mantingut el nivell de joc sense replegar-se excessivament. Però per tirar cap amunt li caldrà regularitat i no l'alternança actual de resultats. Veurem, doncs, a Badalona si el Sant Andreu mostra la seva versió millor i segueix mirant amunt o si pel contrari fa de nou un pas enrera. Esperem que l'equip evolució i es faci un pas endavant.

dissabte, 18 de febrer del 2012

El Sant Andreu rep a un Mallorca B de play-off

Jornada 25. UE Sant Andreu – RDC Mallorca B. 19/2/2012 – 12h. Estadi Narcís Sala

El St Andreu ja sap el que és guanyar
 a un equip de la zona alta de la taula
El Sant Andreu rep demà a un Mallorca B que es troba a la zona play-off. Serà un partit complicat tal i com ho va ser la darrera visita d’un equip balear. Malgrat que l’equip de Miquel Soler va perdre en el seu darrer desplaçament val a dir que són un equip que ha guanyat partits importants lluny de Son Bibiloni. Ho demostra la victòria per 0 a 3 al camp de l’Olimpic de Xàtiva on el Sant Andreu la setmana passada no va passar de l’empat. La bona notícia és que el Sant Andreu ja sap el que és guanyar a equips de la zona alta de la classificació. De fet sovint sembla que se li dóna millor jugar contra els rivals complicats, que no pas contra aquells que a priori semblen molt més assequibles. Pel partit de demà el Sant Andreu té les baixes de David Llobet i Marcos Jiménez que encara s’estan recuperant de les seves lesions. El partit serà ofert en directe per IB3 i en diferit  a les 3 de la tarda pel canal Esport 3.

diumenge, 12 de febrer del 2012

Empat sense gols a Xàtiva

CD Olímpic 0 - UE Sant Andreu 0

Sumar sempre és important, i més si no fas un bon partit. Al llarg d’aquesta temporada el Sant Andreu ha fet bons partits que han tingut la seva recompensa i altres que el resultat no l’ha acompanyat. El que si que havia acostumat a passar sempre és que quan els andreuencs feien un mal partit el resultat era negatiu, gairebé cap vegada en un mal partit es podia acabar esgarrapant alguna cosa. Avui ha succeït, però. El Sant Andreu ha sortit viu de Xàtiva. L’Olímpic ha estat l’equip que ha dominat i que ha tingut les ocasions de perill. El conjunt quadribarrat ha estat molt fluix en atac, la primera aproximació de cert perill no ha arribat fins al minut 52. Però a diferència del partit de fa quinze dies al camp de l’Ontinyent, avui el Sant Andreu ha tingut la sort que li ha mancat altres vegades. Piti Belmonte es mostrava també satisfet amb el resultat d’avui ja que considerava que l’escenari del partit era ben complicat. Destaquem que al partit d’avui ha debutat Toni Vela, jugador, que recordem s’havia incorporat al mercat d’hivern. Edgar Fernández, que ja va debutar davant l’Atlètic Balears, ha tornat a ser titular. Amb l’empat d’avui el Sant Andreu es situa a la 13ena posició amb 34 punts. El proper rival serà el Mallorca B.  

divendres, 10 de febrer del 2012

Després de demostrar que pot guanyar a qualsevol, el Sant Andreu vol corroborar-ho

Jornada 24. CD Olímpic - UE Sant Andreu. 12/2/2012 - 16:30. La Murta

Edgar Fernández que va debutar amb nota
podria tornar a ser titular diumenge
Després del gran partit del diumenge passat el Sant Andreu viatja fins a Xàtiva per buscar tres punts. Si la treballada victòria davant el líder ha donat confiança a l'equip ara és hora de demostrar-ho. El Sant Andreu ha demostrat ser capaç de guanyar a qualsevol equip, ara necessita corroborar-ho.Vèncer a l'Olímpic no serà senzill, doncs, malgrat haver tornar a la categoria 20 anys desprès està fent un primer any a 2na B molt bo. Ocupa una meritoria setena posició situant-se sempre molt aprop de la zona play-off.

L'Sporting Maonès, fora de la competició

El Comité de Competició de la RFEF ha exclós a l'Sporting Maonés de la segona divisió B. L'equip perd la categoria i si no pagas els seus deutes podria perdre també la tercera divisió. Fruit d'això el Sant Andreu ha perdut una posició. Els equips que han de jugar contra l'equip menorquí rebran els tres punts matemàticament, el resultat que es dóna al partit serà de 0 a 2. D'aquesta manera el conjunt andreuenc perd una posició abans de començar la jornada 24. Al mateix temps la zona de play-off s'eleva 3 punts més, ara és a 7, i la zona de descens s'acosta una mica més, ara és 9 punts. No obstant cal tenir present que el fet d'haver sumat els punts a gairebé tots els rivals en aquests moments significarà que aquests equips tindran una jornada de descans. Cada setmana serà un d'aquests equips el que no jugarà i no sumarà els 3 punts perquè ja els ha sumat. Aquesta setmana és l'Andorra qui no jugarà.

diumenge, 5 de febrer del 2012

El Sant Andreu acaba amb la imbatilitat del líder a domicili

UE Sant Andreu 2 - CD Atlètic Balears 1

Foto: Judit Andreu. El Sant Andreu doblega
el líder fent un gran partit.
Avui el Sant Andreu tenia un repte difícil, superar al líder que encara no havia perdut fora de casa en el que portàvem de lliga. El repte encara se li ha complicat més quan al principi del partit ha encaixat un gol. Però avui els jugadors del Sant Andreu tenien el seu dia. Per exemple, Luis Blanco molt atent ha aconseguit robar una pilota que ha acabat ammb un contraatac que ell mateix ha definit impecablement posant la igualada al marcador. El gol de l'empat li ha anat molt bé al Sant Andreu per no perdre el fil del partit.  Poc després Luis Blanco s'ha lesionat i ha esta susbtituït per Nákor. A la segona meitat el partit ha estat molt igualat, tal i com ha passat a la primera meitat. Però ha estat el Sant Andreu qui ha tingut més encert. Una nova errada defensiva ha estat aprofitada. Quim Araujo ha robat una pilota que li ha possibilitat fer un contraatac que ell mateix ha definit. Amb el 2 a 1 el final de partit ha estat d'infart, ocasions a totes dues bandes, però coneixedors del poder ofensiu de l'equip balear qualsevol cosa podia passar. Al temps de descompte una falta perillosa a posat l'ai al cor al Narcís Sala, però Pau ha fet una gran estirada per refusar la pilota.

Per cert, avui ha debutat Edgar Fernández i ho ha fet amb bona nota. Ha estat molt actiu i malgrat no disposar de gaires ocasions ha ajudat a l'equip a estirar-se per intentar. Amb aquesta victòria el Sant Andreu torna a la desena posició. La setmana vinent l'equip andreuenc jugarà diumenge a les 16:30 a Xàtiva contra l'Olímpic.

dissabte, 4 de febrer del 2012

El líder visita el Narcís Sala

Jornada 23. UE Sant Andreu - CD Atlètic Balears. 5/2/12 – 12h. Estadi Narcís Sala

F. Judit Andreu - El Sant Andreu
vol plantar cara al líder
Demà el Sant Andreu rep el líder del grup III de la segona divisió. De fet amb els 50 punts que ha sumat podriem considerar el líder de tota segona B, doncs, supera al Càdiz (49), al Mirandés (46) i al Madrid Castilla (44). L’Atlètic Balears domina la categoria amb força contundència. Supera en 10 punts al segon classificat, l’Orihuela (tot i que té un partit menys) i supera al cinquè per 15 punts. Així que sembla que és un candidat clar a lluitar per l’ascens. En quan al Sant Andreu, 20 punts separen tots dos equips. El conjunt balear tan sols ha perdut dos partits i casualment els dos han estat a casa. Per tant, a fora no han perdut encara. A l’anada el Sant Andreu va aconseguir sortir viu del seu camp. Veurem si aquesta vegada els homes de Piti Belmonte també saben domesticar a la bèstia. El conjunt quadribarrat segueix amb forces baixes per afrontar el partit de demà. Marcos Jiménez, Carroza, Morales i Borja lesionats són baixa. A més a més, cal afegir la baixa de Dídac Navarro per sanció. Els dos nous fixatges, Edgar i Àlex Fernández, han entrat a la convocatòria. Pel partit de demà també destaca el fred. La previsió meteorològica per demà indica que farà Sol però que les temperatura serà baixa, doncs, aquesta nit la temperatura serà negativa. Esperem que el Sol llueixi amb força per escalfar l’ambient i que un bon partit animi a la família andreuenca que vol veure com el seu equip planta cara al líder.

dimecres, 1 de febrer del 2012

Setmana de moviments a la plantilla andreuenca

El Sant Andreu anuncia dues altes i dues baixes abans de la finalització del mercat d’hivern

Aquesta setmana ha estat moguda, almenys pel que fa als despatxos. El dilluns el club anunciava el fixatge de dos jugadors. Edgar Fernández (Gavà) i Álex Fernández (Cornellà). El primer és davanter mentre que el segon és lateral dret. Tots dos són jugadors joves, 24 i 20 anys respectivament. Ahir dimarts els jugadors van ser presentats. Al mateix temps el Sant Andreu ha anunciat la baixa d’Enric Tarrés que ha rescindit el seu contracte amb el club i la d’Héctor García que ha estat cedit al Santboià. Angel que també havia estat descartat es quedarà finalment al club, tot i que ho farà sense fitxa federativa ja que estan totes ocupades. Ahir va concloure el mercat d’hivern així que aquest jugadors seran els que tindrà la Unió Esportiva Sant Andreu d’aquí a final de temporada. Esperem però que Piti Belmonte pugui comptar amb tots els efectius, per tant, que les recuperacions dels jugadors lesionats vagin el millor possible. Aquest serien sense cap mena de dubte els millors fixatges d'hivern.