dissabte, 28 de juliol del 2012

Victòria còmode del Sant Andreu

CE Júpiter 0 - UE Sant Andreu 3

F: Judit Andreu - El Sant Andreu
va millorar la forma física poc a poc.
El Sant Andreu s'ha imposat per 3 gols a 0 en un partit plàcid que ha estat seguit per forces seguidors andreuencs que s'han acostat a un estadi que queda ben a la vora de Sant Andreu. Tot s'ha posat de cara només començar ja que els andreuencs han obert el seu compte golejador al primer minut de joc. Ha estat obra de Melo. A la primera meitat els homes de Piti Blemonte han disposat de les millors ocasions i podrien haver marcat el segon en un parell d'oportunitats ben clares. A la represa el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica que el primer temps, però en aquesta ocasió els andreuencs han estat més efectius. Els gols de Quim Araujo i de David Prats han significat la sentència. En els darrers minuts de joc el partit s'ha anat relaxant, doncs, com acostuma a passar els partits de pretemporada l'objectiu és anar agafant forma física sense forçar més del compte. El pròxim partit del Sant Andreu serà el proper dimecres 1 d'agost al Narcís Sala davant el Terrassa, serà a les 20h tot just després de la presentació del primer equip que es farà a les 19h.

Veure video del partit

dilluns, 16 de juliol del 2012

Ja està disponible el calendari de 2na B

El Sant Andreu debutarà a los Arcos contra l’Orihuela i l’estrena al Narcís Sala serà davant el Prat

F: Judit Andreu. L'Orihuela serà el primer rival. L'any passat el conjunt
alacantí va jugar contra el Sant Andreu a la Copa del Rei i a la Lliga
Avui la RFEF ha donat a conèixer el calendari dela temporada 2012/13. El Sant Andreu a diferència de les dues darreres temporades començarà i acabarà el campionat de lliga a fora. El primer partit serà al 26 d’agost al complicat camp de los Arcos. El primer partit a casa serà contra el Prat que tot just a acaba de pujar de tercera, l’any passat el debut a casa també va ser contra un equip acabat de pujar i el resultat va ser negatiu, així que tampoc val a badar. El calendari d’aquest any no té cap jornada entre setmana. La lliga va transcorrent diumenge a diumenge. El darrer partit del 2012 serà el 22 de desembre al camp de l’Atlètic Balears, mentre que el darrer partit de la primera volta serà el primer partit del 2013, concretament es jugarà el dia de reis, serà a casa contra el Llevant B. La fase regular acabarà el diumenge 19 de maig al camp del Llevant B. 

Nova incorporació al mig del camp

Avui el Sant Andreu ha donat a conèixer el nom del migcampista que estava buscant per suplir les nombroses baixes que hi ha hagut en aquesta zona del mig del camp. Es tracta d’Aitor  Martínez un jugador terrassenc que militava al Ceuta. Té força experiència a la segona divisió B ja que ha jugat a equips com el Conquense, el Puertollano, el Ciudad Lorquí, o el Roquetas. L’any passat va tenir un paper destacat al Ceuta i esperem que aquest any també pugui aportar molt al Sant Andreu. Al mig del camp interessa que hi hagi molta regularitat ja que això marcarà l’estabilitat de l’equip al llarg de la temporada.

dijous, 12 de juliol del 2012

Dia de retorn a la feina carregat de novetats

Avui començava la pretemporada, però al mateix temps hem conegut una nova incorporació i la composició de la segona B

F: www.udcornella.com - Jorge
Muñoz reforça el mig del camp.
El primer equip del Sant Andreu ha començat avui la pretemporada. Ho ha fet passant primer de tot la revisió mèdica i després fent la primera sessió d’entrenament. Demà els jugadors tindran partit d’entrenament al Muntanyà contra l’Al-Nassr. Serà un partit per anar agafant forma més que cap altra cosa ja que es fa tot just en el segon dia de pretemporada. Justament avui hem tingut més noticies que interessen i força. Per una banda, com que la plantilla no està tancada tots els andreuencs encara estan pendents de fitxatges. Avui el club ha anunciat que incorpora a Jorge Muñoz que ve cedit del Cornellà. És fill de Víctor Muñoz conegut per ser jugador i entrenador de diversos equips de primera divisió. Amb el fixatge del jove migcentre Piti Belmonte tindrà un efectiu més al mig del camp, línia que calia reforçar després de les baixes de Marc Martínez, Nando i Carroza. Tot i la incorporació de Jorge Muñoz Piti Belmonte ha dit a l’entrevista de BTV que encara s’incorporaran més jugadors. 

Per altra banda, avui hem conegut la composició dels grups de segona B. La gran sorpresa de la configuració dels grups és que el Lleida ha quedat separat de la resta de catalans i jugarà amb el grup II. Com a les darreres temporades els catalans, excepte el Lleida, (8 equips), jugaran amb els valencians (8) i els balears (4). Per cert, la participació de l’Orihuela no és del tot segura ja que està pendent de que es resolgui la presentació de l’aval. Avui mateix el Sant Andreu ha anunciat a la seva web que al final ha pogut resoldre la qüestió dels avals favorablement i que fins ara no havia anunciat res per no posar en perill les negociacions amb la federació. Per veure el mapa detallat dels grups de 2na B (Aquí).  

divendres, 6 de juliol del 2012

Última setmana de vacances pels jugadors andreuencs

El proper dijous 12 de juliol arrenca la pretemporada

F: Juanma Ramos (Avui) El St Andreu
jugarà contra el Sabadell el primer amistós

El darrer partit del Sant Andreu va ser el diumenge 13 de maig. Ja farà gairebé 2 mesos. De fet farà dos mesos el divendres vinent. Un dia abans, el dijous 12 serà el dia en que la plantilla del primer equip del Sant Andreu és posi a treballar per preparar la temporada 2012/13. El primer partit amistós de la temporada no serà fins el dia 21 i serà davant el Sabadell. Per gaudir de futbol hi hauran diverses oportunitats ja que aquest any el dia de la presentació hi haurà un amistós contra el Terrassa. A més a més, a part del tradicional Torneig dels Històrics hi haurà un parell de partits ben a a la vora de casa. El Sant Andreu jugarà un amistós contra el Júpiter el dia 28 de juliol a la Verneda i un contra el Vila-reial C el 4 d'agost al mateix Narcís Sala. El que encara no s'ha determinat és l'inici del campionat de lliga. El proper dimarts 10 de juliol hi ha l'Assemblea General Ordinària de la RFEF on es detallarà el calendari oficial i on també es tractarà la composició dels grups de 2na B. (Veure ordre del dia).