divendres, 31 d’agost del 2012

Torna David Llobet

El club ha anunciat aquest matí que el jugador ha signat fins a final de temporada

F: Judit Andreu - David Llobet
tornarà a defensar les 4 barres.
Es nota que s'aproxima el tancament del mercat d'estiu. A darrera hora sempre hi ha sorpreses i avui hem conegut que David Llobet tornarà a vestir la samarreta quadribarrada. El jove davanter portava dues temporades al club. A la primera va anar fent-se un joc a l'equip amb Natxo González a la banqueta, va ser sobretot a la segona volta després de marcar dos gols contra el Teruel en un partit en que el Sant Andreu va remuntar el partit gràcies als seus gols i empenta. En el segon any i amb Piti Belmonte com a entrenador va tenir les seves oportunitats, però una lesió a mitja temporada no li va permetre agafar la regularitat. A final de temporada el jugador deixava el club, però uns mesos desprès torna a ser fitxat perquè estigui al Sant Andreu almenys fins al maig de 2013. Serà la seva tercera temporada al club, així que després de Morales és el jugador amb més antiguitat. Aprofitem per destacar que el dimecres 5 de setembre el Sant Andreu jugarà contra la Unió Esportiva Llagostera la següent ronda de la Copa Catalunya.L'horari del partit encara està per confirmar.

dilluns, 27 d’agost del 2012

El Sant Andreu esgarrapa un punt a Iecla

Yeclano Deportivo 1 - UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha debutat a la lliga sumant. El punt sumat però ha arribat gairebé in extremis, doncs, el gol de l'empat dels andreuencs ha arribat al minut 87. Els locals s'havien avançat al minut 22 de la primera meitat mitjançant Juanjo. Tot i que el Yeclano havia disposat, a la segona meitat, de les millors ocasions i semblava que podia sentenciar el partit, Edgar en el llançament d'una falta ha posat l'empat al marcador. El proper partit del Sant Andreu serà el diumenge 2 de setembre al Narcís Sala contra el Prat. L'horari encara està per confirmar.

diumenge, 26 d’agost del 2012

Comença la lliga

Jornada 1. Yeclano Deportivo - UE Sant Andreu. 26/8/2012 - 19h. La Constitución

F: Judit Andreu. S'acaben les proves
comença la Lliga.
El Sant Andreu havia de debutar a los Arcos davant l'Orihuela, però finalment començarà la lliga a l'estadi de la Constitución a Iecla. Tot plegat un nou enrenou que deixa la reputació de la Federació Espanyola de Fútbol pels terres. L'Orihuela ha portat el seu descens federatiu a la justícia ordinària i aquesta li ha donat la raó, tot i això la rectificació no ha arribat. Els andreuencs han viatjat, doncs, on ha dictat la federació a Iecla, per enfrontarar-se al Yeclano equip amb qui no s'hi enfrontava des de l'any 2003 en un play-off on el conjunt quadribarrat en va sortir molt malparat, doncs, va quedar sense opcions a les primeres de canvi. Avui els homes de Piti Belmonte buscaran tenir millor fortuna i començar la lliga amb bon peu. Els que han començat amb bon peu la lliga són els debutants catalans Espanyol B i Prat que inicien la seva etapa a segona B amb victòria. El Badalona també ha sumat tres punts importants contra l'Alcoià que torna a la segona B després de passar una temporada a la categoria de plata. Esperem que el Sant Andreu avui també pugui pressumir d'un bon inici de campanya.

dilluns, 20 d’agost del 2012

El Sant Andreu passa ronda

CF Montanyesa 0 - UE Sant Andreu 1

F. Judit Andreu - Nova segona equipació
la que ha presentat el Sant Andreu aquesta tarda
La victòria per la mínima permet al Sant Andreu passa a la següent ronda de la Copa Catalunya. En un partit en que el conjunt andreuenc portava una nova segona equipació, blava, però de color més clar i amb els pantalons negres. El gol que ha donat el triomf ha estat de Melo que ha remtat perfectament un servei de còrner. Ha estat a la primera meitat. A la segona part ocasions de tots dos equips per fer gol, el Sant Andreu no ha baixat els braços i buscava amb afany el gol de la tranquil·litat i la Montanyesa intentava trobar el gol de l'empat. El resultat ha deixat satisfet a Piti Belmonte que més enllà del resultat inmmediat veu com l'equip es preparava per a l'inici del campionat de lliga. El pròxim partit ja serà de lliga i, per tant, s'ha acabat ja el període de proves. El diumenge vinent a les 19h al camp del Yeclano començarà la temporada 2012/13 pel Sant Andreu.

dimarts, 14 d’agost del 2012

El Sant Andreu fitxa John Neeskens

Signarà la setmana vinent, però ja s’ha posat a les ordres de Piti Belmonte  

F: Marca.com
(Adrià Fontanet)
Fa una estona el Twitter oficial del club anunciava la incorporació de John Andrews Neeskens Ramírez. És fill de Johan Neeskens el que va ser jugadors del FC Barcelona entre el 1975 i el 1979 i que va ser internacional amb la selecció dels Països Baixos, a l’època que se la va conèixer com la taronja mecànica. Té tan sols 18 anys, prové de la Damm i té la doble nacionalitat, tant espanyola com neerlandesa, ha jugat en diverses categories inferiors de la selecció catalana . Pot jugar tant de lateral o interior esquerre, com de central. Malgrat que no signarà el contracte fins a la setmana vinent Neeskens ja ha començat a entrenar-se amb els seus nous companys. Esperem que el jove jugador segueixi creixent a la Unió Esportiva Sant Andreu i que pugui aportar molt a l’equip. Destaquem que demà el Sant Andreu disputarà un amistós contra el Cervera.

dissabte, 11 d’agost del 2012

El Sant Andreu cau a semfinals

UE Sant Andreu 0 - UE Cornellà 0 (3-4 als penals)

El Sant Andreu no ha pogut passar de l'empat a 0 a la semifinals dels Històrics i s'ho hagut de jugar tot als penals. La sort no li ha sonrigut a la tenda de penals i el Cornellà s'ha acabat imposant per 3 gols a 4. La notícia desafortunada del partit és la lesió de Dídac Navarro. El mateix Piti Belmonte ha destacat que el resultat és el de menys ja que aquests campionats són per anar agafant la forma, però que el que no vol mai es perdre efectius per l'inici de temporada. El campió dels Històrics ha estat el Santboià. El Santboià que aixeca per primera vegada aquest títol. Va derrotar al Badalona a les semifinals, pels penals després d'empatar a 0, i al Cornellà a la final per 4 gols a 2.

dijous, 9 d’agost del 2012

El Sant Andreu ja és a semifinals

Els andreuencs guanyen per 1 a 0 els seus rival i avancen cap a les semifinals de divendres

F: Judit Andreu
Els homes Piti Belmonte van fer la feina superan els seus rivals i certificant així la seva classificació per a la següent ronda, les semifinals. El resultat va ser el mateix en tots dos partits 1 a 0. Els andreuencs van dominar els seus partits amb certa comoditat i van saber resoldre en les ocasions de gol que van generar. Els gols va ser dels davanters David Prats, davant el Vilafranca, i Edgar, davant el Mollet. El rival de semifinals serà el Cornellà. El partit serà aquest divendres a les 20h, ja a partit de 90 minuts. Per cert que al Cornellà hi juga Dani Martí, així que l'ex-capità andreuenc es retrobarà amb el seu ex-equip. A les 18h es disputarà l'altre semifinal que enfrontarà al Badalona, actual campió, i el Santboià.

dilluns, 6 d’agost del 2012

Comença el Torneig dels Històrics

Des d’avui dilluns fins al dissabte al Guinardó, el futbol omplirà les tardes d’estiu amb el tradicional torneig dels Històrics, el debut del Sant Andreu dimecres

El torneig dels Històrics del futbol català arriba enguany a la seva vint-i-setena edició. Aquest any l'escenari serà el camp del Martinenc, que ja va ser la seu del torneig fa dues temporades. Avui dilluns s'obre la competició amb els partits del grup 1 on han quedat enquadrats el Badalona, el Rubí i l'equip amfitrió: el Martinenc. El Sant Andreu, que està al grup 3, debutarà el dimecres jugant contra el Mollet i el Vilafranca. Si voleu tota la informació sobre aquest campionat us recomanem que visiteu la web oficial del Torneig que està molt completa. 

diumenge, 5 d’agost del 2012

El Sant Andreu goleja al Vila-real C

UE Sant Andreu 5 - Vila-real C CF 0

El partit amistós contra el Vila-real C ha estat el més cómode pel Sant Andreu en el que portem de pre-temporada. Ben d'hora Quim Araujo obria la llauna. De fet el davanter andreuenc ha estat molt actiu tot el partit aconseguint un hat-trick. També ha tingut una bona actuació golejadora David Prats que n'ha fet un, però ha estat un gol de tècnica exquisita, doncs, l'ex de l'hospi ha enviat la pilota al fons de la xarxa elevant la pilota per sobre el porter visitant. El darrer gol l'ha fet Arnau. El dilluns comença el Torneig dels Històrics, el torn del Sant Andreu serà el dimecres en el triangular del grup C, els rivals el Mollet i el Vilafranca, l'escenari el camp del Martinenc.

Vídeo del partit

dijous, 2 d’agost del 2012

El Sant Andreu empata en el partit de presentació

UE Sant Andreu 1 - Terrassa FC 1

F: Judit Andreu. Morales, com a capità
andreuenc, ha parlat en nom de la plantilla.
La pre-temporada avança i després d'uns quants amistosos a camp contrari els partits de preparació s'han traslladat al Narcís Sala. El primer va ser el partit contra el Terrassa que s'ha disputat aquest dimecres tot just després de la presentació del primer equip. L'acte ha seguit el seu habitual guió de presentar els jugadors un a un i després donar pas al parlament del capità, l'entrenador i el president. Un cop finalitzat l'acte ha començat el partit contra el Terrassa, equip de la Tercera divisió. La primera meitat ha estat molt moguda amb ocasions per a un i altre equip. Els andreuencs han dominat i han tingut les ocasions més clares però no han estat gaire efectius. Ha estat l'equip de Miki Carrillo el primer en obrir el marcador. Però la reacció andreuenca ha estat ràpida i el gol visitant s'ha pogut neutratlitzar, almenys per aconeguir l'empat. Tot i disposar de diverses i oportunitats per fer el gol de la victòria el conjunt quadribarrat no ha pogut fer el segon. La segona part ha estat molt menys moguda que la primera ja que ha mesurat que els minuts anavant passant el partit ha anat perdent intensitat. El proper dissabte a les 19h els seguidors andreuencs tenen una nova oportunitat per veure el seu equip, aquesta vegada el rival per al partit amistós serà el Vila-real C.

F: Judit Andreu. Un cop fetes les presentacions i els parlaments ha tingut lloc la foto oficial de la
temporada 2012/13.