diumenge, 28 d’octubre del 2012

Un gol de falta d'Edgar dóna la victòria al Sant Andreu

Orihuela CF 0 - UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha aconseguit aquesta tarda una victòria important a los Arcos, feia tres temporades que el conjunt quadribarrat no aconeguia superar al l'Orihuela. L'equip de Piti Belmonte ha pogut sumar la seva segona victòria fora de casa gràcies a Edgar que de nou ha estat clau. Aquesta vegada l'acció decisiva del davanter andreuenc ha estat un gol de falta als minut 25 de la primera meitat. Al Sant Andreu li ha anat bé tenir una setmana de descans després d'haver disputat molts partits entre setmana al llarg de l'octubre. Aquesta dues victòries han anat molt bé, ja que el Sant Andreu ha pogut avançar fins a una còmode vuitena posició deixant la zona de descens a vuit punts. El proper partit serà el proper diumenge 4 de novembre davant l'Espanyol B a les 12h.

diumenge, 21 d’octubre del 2012

El Sant Andreu es retroba amb la victòria gràcies a un golàs d'Arnau Tobella

UE Sant Andreu 1 - València Mestalla CF 0

F: Judit Andreu. El gol d'Arnau ha estat decisiu.
El Sant Andreu s'ha retrobat avui amb la victòria en un partit molt treballat i que s'ha decidit a favor dels andreuencs gràcies a un magnífic gol d'Arnau Tobella. Ha estat a la sortida d'un còrner en que la pilota ha sortit de l'àrea i Arnau que l'ha engaltant donant-li la potència necessària per fer que el porter no tingués temps ni per reaccionar. El partit ha estat força igualat, però han estat els homes de Piti Belmonte els que han disposat de les ocasions de gol més clares. A la segona meitat David Prats en dues ocasions i Edgar n'han tingut de molt clares. Val a dir que el fet de recuperar els dos centrals ha estat molt important pel Sant Andreu que s'ha mostrat molt segur en defensa.Amb aquesta victòria els andreuencs es situen a l'onzena posició amb 14 punts. El proper partit serà diumenge vinent a los Arcos davant l'Orihuela, serà a les 17h.

dijous, 18 d’octubre del 2012

El Sant Andreu passa ronda pels pèls

CF Pobla de Mafumet 2 (4)- UE Sant Andreu 0 (5)

La Pobla de Mafumet sorprèn als andreuencs i els fa patir fins al darrer moment. Un resultat de 2 a 0 en el partit d'anada semblava un resultat còmode per no haver de patir en excès, però el matiner gol del filial tarragoní va fer que aquest argument quedés invalidat. Així que a patir, més encara tenint en compte que la Pobla va fer el segon gol abans d'arribar al descans. A la segona meitat el marcador no es va moure i el partit es va arribar a la prorròga. En aquest període de temps els dos equips fosos per l'esforç físic no van poder moure el marcador, així que el partit es va decidir a la tanda de penals. Els andreuencs van poder certificar la classificació al anotar els cinc llançaments, mentre que la Pobla en va fallar un. Aquest diumenge el Sant Andreu rebrà el Mallorca B.

diumenge, 14 d’octubre del 2012

L'Alcoyano venç al Sant Andreu per 2 a 0, tots dos gols a pilota parada

CD Alcoyano 2 - UE Sant Andreu 0

Dos gols a pilota parada han comdemnat al Sant Andreu en la seva visita al complicat camp de l'Alcoyano. Tot i que els dos gols hagin estat a joc parat, un de còrner i l'altre que pràcticament ho era, els locals han estat superiors i s'han endut els tres punts justament. Amb aquest resultat el Sant Andreu queda situat a l'onzena posició amb 11 punts. El proper partit de lliga serà contra el València Mestalla al Narcís Sala. Abans però els andreuencs hauran d'anar al camp de la Pobla Mafumet a jugar la tornada de la final autònomica de la Copa Federació, serà el dimecres 17 d'octubre a les 19h. 

divendres, 12 d’octubre del 2012

Les errades defensives comdemnen al Sant Andreu

UE Sant Andreu 1 - Huracan Valencia CF 2

Segona derrota del Sant Andreu a la lliga, i segona derrota a casa, aquesta vegada ha estat el líder qui ha vençut als andreuencs. El conjunt de Piti Belmonte ha començat el partit amb força, portant la iniciativa, però aquests esforços s'han esvait en el moment en que un regal defensiu ha significat el gol de l'Huracan. A partir d'aquí els quadribarrats s'han posat nerviosos i els valencians han estat els que han tingut les ocasions més clares. En una d'elles han fet el segon gol. Per sort, amb el transcurs del partit la situació s'ha tornat a compensar. Jorge Muñoza ha escurçat distàncies a sis minuts pel final però ja era massa tard per mirar de capgirar el marcador. El proper partit del Sant Andreu serà contra l'Acloyano aquest diumenge al complicat camp de El Collao. El partit es jugarà a les 17h.

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Empat sense gols a Xàtiva

CD Olímpic 0 - UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha empatat a 0 aquesta tarda a Xàtiva. Si bé el resultat pot fer pensar que el partit no ha estat mogut, a la segona meitat tots dos equips han creat força perill. L'Olímpic ha tingut diverses ocasions ben clares per fer l'empat però la defensa andreuenca i Morales han pogut mantenir la porteria a 0. Amb el punt sumat avui el Sant Andreu ja en té 11 i ocupa la setena posició. El proper partit serà contra l'Huracán que és l'actual líder del grup. El partit serà aquest dimecres a les 20h al Narcís Sala.

dijous, 4 d’octubre del 2012

El Sant Andreu posa l'eliminatòra a favor seu

UE Sant Andreu 2 - CF Pobla de Mafumet 0

El Sant Andreu avui no ha sortit amb forces jugadors habituals i alguna novetat. Tot i que semblava que seria un dia pels teòrics suplents Piti Belmonte ha fet entrar jugadors com David Llobet, Josu o el porter Eric, però ha mantingut homes indiscutibles com Egdar o Jorge Muñoz. El Sant Andreu ha completat una gran primera meitat i ha estat en el final d'aquest període quan ha aconseguit fer els dos gols. Edgar i Quim Araujo han estat els golejadors. A la segona meitat el domini ha continuat sent andreuenc, però malgrat les ocasions de que han disposat els quadribarrats no han pogut marcar cap gol més. El 2 a 0 és un molt bon resultat pels andreuencs. La tornada serà el dimecres 17 d'octubre.

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Arrenca la Copa Federació

Fase autonòmica, anada. UE Sant Andreu - CF Pobla de Mafumet. 3/10/2012 - 19:30. Estadi Narcís Sala

F: Judit Andreu. Com ja va passar a la Copa Catalunya de ben
 segur que a la Copa RFEF els no habituals disposaran de molt minuts
.
El Sant Andreu inicia demà la seva participació a la Copa Federació. Una competició que feia anys que no jugava, la darrera participació va ser a la temporada 2006/07. Aquesta competició la juguen els equips de segona B i de tercera que no han quedat classificats per jugar la Copa del Rei o bé que han estat eliminats a la primera ronda. És una competició força desconeguda ja que els equips no estan obligats a participar i sovint la majoria no ho fan. Al mateix temps és una competició que genera força debat, més tenint en compte la situació actual de molts clubs. La Copa Federació es juga a nivell de tot l'Estat Espanyol i es fa entre setmana, així que la despesa en viatges és molt gran però l'afluència de públic és molt poca. Al mateix temps un altre tema que pot generar debat és el fet de si la disputa d'aquesta Copa pot afectar a la lliga, ja que l'acumlació de partits pot produir més cansament de l'habitual en plantilles d'equips de futbol modest. A més a més cal pensar que aquesta temporada amb la inclusió de l'Orihuela un cop començada la lliga ja hi ha diverses jornades a mitja setmana. De ben segur que en aquesta competició tindran molt de protagonisme els jugadors no habituals. El primer partit es juga contra la Pobla de Mafumet que actualment milita a la tercera divisió, el partit de tornada serà el 17 d'octubre.