dijous, 29 de novembre del 2012

Bon resultat en el partit d'anada

UE Sant Andreu 3 - UD Logroñés 1

El partit d'aquesta tarda al Narcís Sala semblava que havia de ser d'empat a 0, però ha tingut un desenllaç apassionant. Després d'una primera meitat poc vistosa i d'un inici de segon temps també poc esperançador ha arribat una jugada que han canviat el desenllaç del partit. Ha estat un llançament de córner efectuat per David Llobet que ha acabat amb al fons de la xarxa. Aquest gol ha canviat radicalment el partit. Poc després del gol el Logroñés ha estat a punt d'empatar però Morales ha salvat el gol amb una aturada espectacular. El Sant Andreu no ha estat per contemplacions i del possible 1 a 1, s'ha passat al 2 a 0 obra de Quim Araujo. Tots dos tenien ocasions per marcar en el tram final i han aconseguit marcar tot dos equips. Primer el Logroñés que escurçava distàncies i després David Llobet tornava a marcar per deixar el 3 a 1 definitiu. El proper partit del Sant Andreu serà aquest dissabte a les 12:00 davant l'Hospitalet.

diumenge, 25 de novembre del 2012

El Sant Andreu cau a Badalona

CF Badalona 3 - UE Sant Andreu 1

F: Judit Andreu.  El Sant Andreu ha caigut a Badalona, però en tot moment
ha intentant capgirar el marcador, fins i tot quan jugava amb inferioritat.
El partit ha començat malament pel Sant Andreu. No perquè el gol local no ha tardat a pujar al marcador sinó perquè ben aviat el domini ha estat de l'equip escapulat. De fet en els primers 10 minuts el gol del Badalona semblava imminent i així ha estat. Al minut 16 Gabri feia l'1 a 0. Però el Badalona amb el marcador a favor s'ha relaxat i el Sant Andreu ha començat a tirar endavant poc a poc. Per desgràcia quan semblava que podia arribar l'empat els locals s'han tornat a avançar. Aquest cop ha estat Manolo Bueno qui ha fet el gol. El Sant Andreu de nou no ha baixat el braços i David Prats ha escurçat distàncies abans de la fi del primer temps. A la represa les coses s'han posat de cara l'equip local quan Cárdenas ha vist la segona targeta groga. Però tot i així el Sant Andreu segui viu al partit. De fet amb un home menys Piti Belmonte se l'ha jugat fent entrar a David Llobet i traient a Mikel Azparren. Malauradament el Badalona a la contra ha fet el gol de la sentència. El proper partit serà aquest dimecres a les 19:30 al Narcís Sala. Comença la fase estatal de la Copa Federació i el rival és el Logronyès.

diumenge, 18 de novembre del 2012

Edgar torna a salvar el Sant Andreu

UE Sant Andreu 1 - C. Gimnàstic de Tarragona 0

F: Judit Andreu. Edgar ha tornat a
ser decisiu pel Sant Andreu.
Un gol d'Edgar a les acaballes ha permès a la Unió Esportiva Sant Andreu sumar els tres punts contra el Nàstic de Tarragona. El gol ha estat al minut 84, però fins aleshores no havia passat gran cosa, de fet tot feia pensar que avui el partit acabaria sense gols. El partit, que ha començat amb un petit homenatge a Marcos Jiménez, ha estat molt similar al del dia de l'Espanyol B, cap dels dos equips ha estat capaç d'imposar-se al seu rival en el domini del partit i en cap moment ni locals ni visitants han generat ocasions de gol. A la primera meitat el Sant Andreu tan sols ha xutat una vegada a porta. A la segona part fins als últims deu minuts el partit no s'ha obert una mica i per sort Edgar ha estat decisiu pel conjunt andreuenc. Sembla que avui l'equip ha recuperat la solidesa defensiva, de fet l'equip de Piti Belmonte porta quatre partits consecutius sense encaixar cap gol. Amb aquest resultat el Sant Andreu suma 21 punts i avança cap a una còmode setena posició. La setmana vinent el Sant Andreu s'enfrontarà al Badalona.

diumenge, 4 de novembre del 2012

El Sant Andreu empata a zero amb un partit sense gaires ocasions

UE Sant Andreu 0 - RCD Espanyol B 0

F: Judit Andreu. Molt migcampisme i poques
ocasions en el partit d'avui
El partit d'avui entre el Sant Andreu i el filial blanc-i-blau ha estat ben gris, almenys fins al minut 70 de joc. Fins aleshores ben poques coses han passat que valguessin la pena destacar. Al partit les davantares de tots dos equips no havien pogut desempallagar-se de les defenses per poder generar ocasions de gol. A la primera meitat només podem destacar una rematada de cap de Didac que s'ha anat fora. A la segona meitat s'ha produit el primer xut del partit entre els tres pals, ha tardat una bona estona a arribar, però ha servit per animar el partit. La disposició dels equips s'ha mogut i s'han generat espais que han permès que arribessin ocasions de gol en totes dues porteries. En una d'elles ha arribat la jugada polèmica del partit, doncs, a la sortida d'una falta el Sant Andreu ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Això ha escalfat el partit tan a la grada per la indignació del gol anul·lat com al camp, doncs, a partir d'aquell moment el partit s'ha endurit i força. Al final del partit tot i haver-hi més moviment el marcador no s'ha mogut. La setmana vinent el Sant Andreu descansa i el proper partit serà contra el Nàstic de Tarragona de nou a casa, serà el diumenge 18 de novembre a les 12h.