El Sant Andreu suma la seva sisena victòria seguida a casa

UE Sant Andreu 1 -CD Olímpic de Xàtiva 0

F: Judit Andreu. Aquest conjunt ha fet que
el Narcís Sala torni a ser un fortí.
El Narcís Sala torna a ser el que era. Els andreuencs han sumat la seva sisena victòria seguida a casa. Aquesta vegada la víctima ha estat el líder. Els andreuencs han jugat de tu a tu a l'Olímpic i han tingut la fortuna de veure com l'àrbitre els assenyalava un penal a favor per unes mans ben innocents d'un defensa rival en una centrada d'en Chapi Arnau. Edgar ha transformat la pena màxima amb cert suspens, doncs, Francis havia tocat la pilota però no ha pogut evitar que acabes creuant la línia de gol. El Sant Andreu ha disposat de més ocasions, sobretot, un cop ha fet el gol els homes de Piti Belmonte s'ha crescut i han aconseguit realitzar bones combinacions. Cal destacar la insistència per banda de Xavi Boniquet que ha fet vibrar el lateral del Narcís Sala en més d'una ocasió. També val a dir que Morales ha estat decisiu de nou al refusar una rematada a boca de canó. Com sempre al temps de descompte ha tocat patir una mica, però novament el Sant Andreu s'ha fet amb la victòria al seu estadi. Amb aquest victòria els andreuencs encara poden somiar, estant a 5 punts de la zona de play-off, però val a dir que atrapar als equips capdavanters exigeix una regularitat de resultats que serà difícil de mantenir. Per presentar candidatura cal fer un bon paper en partits com el d'aquest diumenge vinent. A les 12h els andreuencs visitaran el camp de l'Huracan, el tercer classificat. El Sant Andreu s'ha enfrontat tres vegades amb l'equip valencià i ha perdut en les tres ocasions. Si vol demostrar que aspira a la part alta de la classificació, no hi ha millor escenari.

diumenge, 24 de febrer del 2013

Empat valuós

Ontinyent CF 1 - UE Sant Andreu 1

F: Judit Andreu. El Sant Andreu
ha sabut, de nou, reaccionar.
La primera part del partit d'aquest matí ha estat força igualada i sense gaires jugades que valgui la pensa destacar. Ha estat a la segona meitat seria a la que arribarien els gols. Al minut 58 el partit se li havia complicat molt al Sant Andreu quan l'àrbitre assenyalava penal a favor de l'Ontinyent i ensenyava la segona groga a Ruben Canelada. Resultat advers en un camp complicat i a sobre amb un home menys. Però de nou els andreuencs han estat capaços de reaccionar. Ha estat Borja qui ha fet el gol de l'empat. El jove central quadribarrat ja porta dos partits de lliga seguits marcant, una bona notícia per un jugador que té camí per endavant i que ve d'una llarga lesió. El marcador no s'ha mogut i el partit ha acabat en empat a 1. El Sant Andreu suma un punt valuós després d'una setmana intensa tan pels partits com pels quilometres recorreguts. Però no hi ha temps per descansar, doncs, la propera setmana també ho serà. Els andreuencs rebran el dimecres a les 19:30 la visita del líder, l'Olímpic de Xàtiva.

dijous, 21 de febrer del 2013

El Sant Andreu passa ronda patint

Peña Sport FC 4 - UE Sant Andreu 3

Una vegada més al Sant Andreu li ha tocat patir a l'hora de defensar un resultat favorable conseguit al partit d'anada. Com ja va passar a les eliminatòries contra La Pobla de Mafumet i el Villarobledo els andreuencs han patit més del compte al veure com l'avantatge que havia aconseguit minvava en pocs minuts de joc. Aquesta vegada a la primera meitat el conjunt quadribarrat veia com l'eliminatòria se li escapava. Al descans els locals ja guanyaven 4 a 0 i això significava que el resultat globlal era de 5 a 4 favorable al Peña Sport. Per sort un gol de Boniquet a la segona meitat forçava la pròrroga. A la pròrroga els andreuencs s'acabarien imposant gràcies al gol de Quima Araujo i Edgar. Resultat final 5 a 7 favorable al Sant Andreu. Les semifinals seran contra el Tenerife B. L’anada serà el 6 de març i la tornada el 20. Aquest diumenge el partit de lliga serà contral'Ontinyent a les 12h.

diumenge, 17 de febrer del 2013

El Sant Andreu segueix sumant

UE Sant Andreu 2 - CE Constància 0

F: Judit Andreu. El Sant Andreu segueix sumant
i consolida així la sisena plaça.
El Sant Andreu segueix sumant després de vèncer per 2 a 0 al Constància i així consolida la sisena plaça. L'equip de Piti Belmonte segueix fort a casa on ho ha guanyat tot aquest 2013. El partit no ha estat brillant, però el conjunt quadribarrat ha estat efectiu i ha resolt el partit al seu favor. El primer gol l'ha marcat Borja de cap. Ha estat un bon premi pel central andreuenc que reapareixia després d'una llarga lesió. Poc després Quim Araujo podria haver fet el segon però el seu xut s'ha estavellat al pal. A la segona meitat el partit ha continuat igual que a la primera. El Sant Andreu buscava el gol de la tranquil·litat, però el Constància també tenia les seves oportunitats per empatar. Xavi Boniquet s'ha estrenat com a golejador fent el segon gol de partit al minut 65. Destacar que abans de la finalització el Constància ha fet perillar la tranquil·litat andreuenca quan ha enviat una pilota al travesser de la porteria de Morales. Per sort el marcador no s'ha mogut més. La notícia negativa ha estat l'expulsió de Jorge Muñoz que ha vist dues targetes grogues. El proper partit serà el dimecres a les 19h al camp del Penya Sport de Tafalla en el partit de tornada de les semifinals de la Copa Federació.

diumenge, 10 de febrer del 2013

Primera derrota del 2013 a la lliga

UE Llagostera 2 - UE Sant Andreu 0

F. Judit Andreu. Aquesta vegada els andreuencs
no han pogut remuntar el 2 a 0 inicial.
Partit similar al de la setmana passada davant el Vila-real B, però aquest cop la remuntada no ha estat possible. La primer part ha estat de clar domini local i el Llagostera no ha tardat en materialitzar les seves ocasions. El primer gol el feia Artabe i el segon Eloy. A la mitja hora els andreuencs ja perdien per 2 a 0. Segurament el partit del dimecres al vespre passava factura a les cames dels jugadors quadribarrats. A la represa el Sant Andreu donava signes de millora i començava a aproximar-se a l'àrea visitant. Fins i tot en una jugada Marc Mas era placat per un defensa del Llagostera en el que podia haver un penal a favor si l'àrbitre hagués considerat que no era una càrrega legal. Però aquesta no seria la jugada polèmica del partit, aquesta arribaria poc després quan l'àrbitre enviava a Edgar a la dutxa mostrant-li la segona groga en una jugada molt discutible. Així que el Sant Andreu quedava amb 10 homes per afrontar la recta final del partit. En aquests darrers minuts res d'interessant, el marcador no es mouria. El Sant Andreu segueix sent sisè. El proper partit serà contra el Constància, el diumenge vinent a les 12h.

dijous, 7 de febrer del 2013

El Sant Andreu obté novament un bon resultat en el partit d'anada

UE Sant Andreu 4 - Penya Sport 1

Com ha passat a les altres eliminatòries el Sant Andreu ha obtingut un resultat molt favorable en el partit d'anada. Ara tocarà mantenir-lo al partit de tornada i això no sempre és senzill com ja es va demostrar en l'eliminatòria anterior contra el Villarobledo. Resumint el partit d'anada cal dir que el domini va ser andreuenc i la llàstima va ser que no es pogués mantenir la porteria a zero, doncs, el Penya Sport va aconseguir el gol en una jugada que va agafar els andreuencs desprevinguts. El primer gol del partit va ser del Sant Andreu i va arribar als pocs minuts de joc. Va ser Edgar l'autor. El segon gol no arribaria fins a l'inici del segon temps i seria obra de Quim Araujo. Poc després va arribar el gol visitant, en una jugada aïllada, però serien els homes de Piti Belmonte els que seguirien portant la iniciativa i aconseguirien el dos gols més. El tercer el marcaria Azparren i el quart Marc Mas. El proper partit serà el dissabte a les 12 a Llagostera.

diumenge, 3 de febrer del 2013

Perdien 0 a 2 al descans... però aconsegueixen empatar!

Vila-real CF B 2 - UE Sant Andreu 2

F: Judit Andreu. El Sant Andreuv
va igualar un 2 a 0 en contra.
El partit d'aquest matí ha començat malament pel Sant Andreu. Al dos minuts de joc els andreuencs encaixaven el primer gol. El partit seguia de cantó del Vila-real B que generava força perill. Al minut 30 ha aconseguit el segon gol. El moment decisiu del partit ha estat vuit minuts després. Els locals ha tingut un penal a favor que podia haver suposat la sentència, però Morales ha tornat a ser clau ja que ha aturat la pena màxima. A la segona meitat el partit ha canviat i el Sant Andreu s'ha posat dins el partit. Marc Mas ha sortit a la segona meitat i ha estat clau per la remuntada andreuenca. Ha provocat el penal que ha transformat Edgar i al 93 ha marcat el gol de l'empat. El proper partit el Sant Andreu s'enfrontarà al Penya Sport de Tafalla en partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Copa Federació, serà aquest dimecres a les 19:30 al Narcís Sala.