diumenge, 3 d’octubre del 2010

S'escapen dos punts

Sant Andreu 1 - Benidorm 1

En un partit que estava controlat, o això semblava, ja que el Benidorm jugava amb un jugador menys des del minut 62, el Sant Andreu no ha sabut mantenir l'avantatge que tenia gràcies el gol de Miguèlez. El Sant Andreu és cert que ha perdonat en diverses ocasions, però també val a dir que en cert trams de la segona meitat li ha faltat intensitat. El gol de l'empat ha arribat a 8 minuts per final, així que tot i que els andreuencs s'han llençat a l'atac no han pogut desfer l'igualada. El Sant Andreu segeuix sent líder ara, però té dos punts menys d'avantatge respecte el segon classificat l'Orihuela que va guanyar al Mallorca B per 2 a 1. La pròxima jornada els quadribarrats viatgen a Terol per enfrontrar-se a un equip dirigit per un vell conegut de l'afició andreuenca: Ramón Maria Calderé. El partit serà el diumenge 10 a les 17h.