Qui som

Que és Narcíssala.com?

Narcís Sala és el fòrum que serveix de punt de trobada virtual dels aficionats del Sant Andreu i on també hi són benvinguts els aficionats a d'altres equips. El fòrum, construït gràcies a les aportacions dels seus usuaris, és un espai d'intercanvi que complementa la web oficial de la UE Sant Andreu, que dóna diàriament informació de primera mà sobre el que passa al club i el fòrum es comenta allò que passa, però que no disposa de fòrum.

Com va nèixer el fòrum del Narcís Sala?

La web d'Andreuencs'98 va ser el punt de trobada de l'afició andreuenca durant diversos anys, gràcies al seu fòrum que comptava amb molts seguidors i amb una participació molt activa. De fet, aquest fòrum  va guanyar molts adeptes quan la web oficial va eliminar el seu fòrum. Amb la desparició d'Andreuencs'98 es va voler mantenir el fòrum perquè la relació entre els aficionats no defallís. El fòrum va passar a dir-se Gol Nord, perquè era el lloc on s'ubicava la desaperguda penya i on es trobaven alguns dels seus membres per veure els partits. Amb el pas del temps com que la gent del Gol Nord es van anar repartint per tots els racons de l'estadi i al fòrum cada dia hi participava gent més diversa, així doncs, es va decidir canviar el nom de Gol Nord a Narcís Sala, ja que era més ampli i així es feia honor al nostre estadi, el punt de trobada físic i el punt de troabada virtual tenen així el mateix nom. El hosting que conté tota la informació del fòrum es mantenia amb els diners que havíen quedat d'Andreuencs'98, però tard o d'hora s'havien d'acabar. Per això, es va fer la Guia del Sant Andreu per treure els benificis necessaris per finançar el hosting. Durant diversos lanys l'entrada al fòrum es va fer per una simple pàgina inicial on s'indicava el títol del fòrum. A partir d'ara s'ha intentat fer un blog que serveixi de portada i que tingui a la pàgina prinicipal un enllaç al fòrum, el veritable motiu d'ésser de Narcíssala.com.

Què pretèn el blog?

Aquest blog ha estat creat per fer de portada d'accés al fòrum més lluida que la que hi havia anteriorment. A més a més, aprofita per ser una plataforma per comunicar algunes notícies (venda de la guia, organització d'un desplaçament...) i per tenir algunes informacions que ja es posaven pel fòrum més organitzades (calendari de la lliga, enllaços de vídeos i notícies...). El blog no tindrà com a finalitat generar notícies sobre l'actualitat del club, ja que d'això ja s'encarrega la web oficial, la qual està enllaçada a la mateixa portada. Sinò que serà simplement un espai complementari, una porta d'accès a diferents continguts relacionats amb la UE Sant Andreu: fòrum, notícies, vídeos...