dimarts, 19 d’octubre del 2010

Un any i mig sense perdre a casa (en lliga)

Avui es compleixen 18 mesos de l'última derrota del Sant Andreu a la competició de lliga regular. El 19 d'abril de 2009 la Gramenet va endur-se els tres punts del Narcís Sala, en guanyar per 1 a 2. Des d'aquell dia, el Sant Andreu ha encadenat 26 partits de lliga sense conèixer la derrota: 19 victòries i 7 empats, amb un balanç de 54 gols a favor i només 20 en contra.


En aquests vint-i-sis partits hi ha hagut de tot. Àmplies golejades com el 5-0 contra el Santboià el setembre passat o el 5-1 davant del Lleida el gener d'aquest any i una ratxa de 10 victòries consecutives entre novembre del 2009 i març del 2010. Però també set empats, curiosament tots contra equips de fora del Principat.


Deixant de banda la lliga regular, en aquests 18 mesos l'afició del Narcís Sala ha presenciat dues derrotes, les dues per 0 a 1. La primera va ser en el partit d'anada de l'eliminatòria de campions davant la Ponferradina i la segona a la vigent Copa del Rei, contra el Real Murcia. Però sens dubte, l'episodi més dolorós, tot i no ser una derrota, va ser l'empat sense gols davant el Barcelona Atlètic, que va posar fi a les aspiracions d'ascens de l'equip quadribarrat.

La bona trajectòria del Sant Andreu al seu estadi contrasta amb la de l'Alzira, proper desplaçament dels andreuencs, que en quatre partits al Luis Suñer Picó tan sols ha aconseguit sumar dos punts.