diumenge, 21 de novembre del 2010

La història no canvia

CE Sabadell 2 - UE Sant Andreu 0

La història no canvia. No es pot trencar el malefici de no guanyar a la Nova Creu Alta i, per altra banda, el Sant Andreu segueix amb la crisi de resultats, una nova ensopegada i si l'octubre es va tancar sense cap derrota el novembre va pel mateix camí. 

La primera meitat ha estat força ensopida, igualada i sense un dominador clar. Però com sempre el Sant Andreu ha estat l'equip desafortunat. En una jugada on els andreuencs reclamaven falta el Sabadell ha estat atent i Marc Fernández ha fet un fort xut que ha passat per sota les cames de Dani Guillén i ha estat imparable. Ha entrat per la part superior de la porteria d'Oliver a tota potència. A la segona part, els andreuencs han fet uns 10 primers minuts excel·lents. Han arribat 5 vegades a la porteria visitants i algunes amb força perill, si realment l'equip vol recuperar-se aquest 10 minuts són la referència a prendre. Però aquesta energia inicial s'ha anat perdent progressivament i el partit ha tornat a ser més igualat. Els visitants tenien pressa i començava a perdre els nervis i, en canvi, els locals cada cop estaven més còmodes. Els quadribarrats no ha estat capaços de materialitzar cap ocasió, però en canvi els visitants en un còrner han fet el segon. Amb el xiulet final, un cop més hem pogut veure els jugadors andreuencs abandonen el terreny de joc amb cara de decepció. 

El Sant Andreu cau a la vuitena posició, empatat a 21 punts amb l'Alacant. El play-off està a 2 punts. L'Orihuela ha caigut a Mahó i el Badalona ha rebut una golejada a Benidorm. El pròxim partit serà el diumenge vinent contra la Gramenet a casa.