dimarts, 14 de desembre del 2010

El Sant Andreu ho tornarà a intentar

Jornada 16. CD Atlètic Balears - UE Sant Andreu. 15/12/2010 - 20h. Estadi Balear

L'Estadi Balear, escenari del partit, ha
complert recentment 50 anys
Demà dimecres a les 20h el Sant Andreu tornarà a intentar retrobar-se amb la victòria que fa tant de temps que mira d'aconseguir i que, ja sigui a casa o camp contrari, no hi ha manera que ho realitzi. Recordem que el partit que es disputa demà és la recuperació del partit de fa dues setmanes que es va suspendre per la vaga encoberta dels controladors aeris.

El partit no serà gens fàcil, malgrat que és un camp que  històricament se li dóna molt bé al Sant Andreu ja que hi ha jugat 6 vegades i ha obtingut 5 victòries i un empat. Cap derrota en les sis visites passades, això sí, el que comptarà demà serà el moment actual i molts dels enfrontaments previs que originen aquesta estadística corresponen a la tercera divisió de la meitat de segle XX.

El Sant Andreu demà té una cita amb el seu present, amb una crisi de resultats que s'està convertit poc a poc en un malson, si no es trenca la dinàmica aquesta cada cop pesarà més. Queden dues oportunitats per rentar-se una mica la cara abans d'abandonar l'any 2010 i no es poden reaprofitar. També destaquem que l'equip balear només ha perdut un partit al seu estadi i va ser a la primera jornada de lliga, davant el Dénia. L'última derrota de l'Atlétic Balears va ser un contundent 5 a 0 al camp de L'Hospitalet, però aquell resultat no va enfonsar l'equip mallorquí, doncs, a les següents quatre jornades següents no va perdre i fins i tot va aconseguir guanyar 0 a 2 a l'Ontinyent o empatar al camp del líder. Per això els andreuencs demà no tenen un rival fàcil al davant, malgrat la seva posició a la taula, la setzena.

L'Atlètic Balears té un equip força jove, ja que cap dels seus integrants supera els 30 anys. Tot i això, el que més sobta del rival d'avui és la multitud de nacionalitats que conviuen al vestidor balear: cinc nigerians (Ibok, Bio, Lawal, Peter i Rafeal), un belga (Goffin) i un senegalès (Martins), als quals cal afegir-hi l'argentí Savoia i el francès Bonis, fitxats amb la temporada començada. Els jugadors de la casa són minoria: Tolo Reus, Del Castillo, Ernesto i Bigas són els únics jugadors illencs. L'entrenador, Gustavo Siviero, és argentí i va arribar a la jornada 7 per substituir el serbi Goran Milojevic.