dilluns, 11 d’abril del 2011

El Sant Andreu cau per la mínima davant el líder

UE Sant Andreu 0 - CE Sabadell 1

El partit d'aquesta tarda al Narcís Sala, ha estat el partit típic d'empat, tot i que el resultat no ho manifesti d'aquesta manera. El resultat ve donat per una jugada puntual, molt desafortunada, però el desenvolupament del matx en cap moment ha denotat que l'equip vencedor fes més mèrits que el vençut. Al mateix temps, tampoc s'ha vist un veritable líder de la categoria, sinó un equip que ha jugat defensivament i que ha oportunitat el poc perill que ha generat. Malgrat tot, el Sant Andreu no ha sabut canviar la situació i ha tornat a demostrar una vegada més les mancances que té.

Els dos rivals s'han tingut molt respecte un a l'altre en tot moment. Semblava un partit típic d'eliminatòria en el qual cap dels dos equips vol perdre i per això difícilment es tiren a l'atac amb decisió. Els primers compassos de partit han estat favorables al Sabadell. Però a mesura que al partit ha avançat han estat els locals els que han començat a dominar la situació. Tot i el domini sobre el terreny de joc, com sempre, els andreuencs no han estat capaços de generar ocasions clares de perill. A més a més, quan més atacava l'equip quadribarrat ha estat quan els visitants a la contra han fet el gol de l'empat en una jugada molt injusta ja que un jugador del Sabadell s'ha endut la pilota amb la mà.

La segona meitat ha estat com les d'altres partits al Narcís Sala. Un Sant Andreu que hi intenta posar ganes, però que no aconsegueix res de profit. Li costa encadenar jugades i acabar havent de retrocedir pilotes enrera continuament. D'aquesta manera arriba poques vegades a la zona de perill i en comptades ocasions arriba a generar oportunitats de gol. L'entrada d'Aday, Manteca o Bueno no ha canviat el signe del partit. Aquell Sant Andreu de la segona meitat d'Hospitalet avui no ha aparegut. Així que el marcador no s'ha mogut i amb aquesta derrota els andreuencs ja porten tres partits consecutius sense guanyar casa, és més, tan han sumat 2 dels darrers 9 punts que es podien fer a casa. El pròxim partit serà diumenge vinent al camp de la Gramanet.