divendres, 8 d’abril del 2011

Confirmada la Junta General Extraordinària d'Accionistes

Malgrat que encara no hi ha confirmació a la web oficial del club, durant el dijous els accionistes han rebut la carta de la convocatòria de la Junta d'Accionistes

La junta anunciada pels mitjans de comunicació s'ha confirmat durant el dia de dijous a mesura que els accionistes han anat rebent les cartes amb la convocatòria. La junta d'accionistes serà el dijous 14 de'abril a les 19h (en segona convocatòria, si calgués, al dia següent) i recuperarà la seva seu habitual el col·legi Jesús Maria i Josep que està al costat del Narcís Sala, rescordem que la darrera junta es va fer al Club Natació Sant Andreu. 

L'ordre del dia consta de 4 punts, en els quals no s'específica res del que es tractarà, doncs, els punts que s'anuncien són totalment protocolaris de l'informe del president, punt que és a qualsevol junta, als precs i preguntes i l'aprovació de l'acta. Tot i així, ens podem fer a la idea de a l'informe del president es resoldran moltes de les incògnites que es plantegen. Malgrat que la Junta d'Accionistes no està anunciada a la web oficial del club suposem que en les properes hores apareixerà la notícia tal i com s'ha fet sempre en aquestes ocasions.