diumenge, 17 d’abril del 2011

Un gol a les acaballes permet al Sant Andreu seguir amb opcions

UDA Gramenet 0 - UE Sant Andreu 1

Aquest matí el municipal de Santa Coloma semblava un camp neutral. En primer lloc, perquè s'ha desplaçat força gent del Sant Andreu, més d'un centenar, i en segon lloc perquè la Gramenet ha comptat amb el suport de molt pocs afeccionats. En general el partit ha estat igualat, però en alguns trams els andreuencs han estat superiors i han fet mèrits, més que suficients, per endur-se els tres punts. Cal pensar que Luis Blanco ha arribat a estavellar fins a tres vegades la pilota al pal.

El partit ha començat bé pel Sant Andreu que poc a poc generava ocasions de gol. Com sempre les oportunitats de que disposava no eren prou clares, així que, tot i fer-se evident que eren els andreuencs els que portaven el ritme del partit la Gramenet no patia en excés. Potser sí que han patit una mica en l'oportunitat més clara de la primera meitat una ocasió de Luis Blanco que sol davant del porter xuta bé, però estavella la pilota al pal. Luis Blanco que per tercer partit consecutiu tornava a fer de davanter centre ha estat participatiu i ho ha intentat en tot moment, però avui li ha mancat sort per enviar la pilota al fons de la xarxa.

La segona meitat ha començat amb el mateix guió que la primera. Amb el Sant Andreu aconseguint arribar a l'àrea de la Gramenet, però sense arribar a crear perill. L'entrada de David Llobet i Matamala ha estat un encert avui i s'ha fet amb suficient temps per canviar la dinàmica del partit. Els primers minuts amb Llobet al camp no s'han percebut com a diferents, però amb el pas del minuts l'equip s'ha contagiat de la insistència atacant del jove davanter andreuenc. A partir del minut 70 l'equip quadribarrat ha començat a generar perill com no ha estat capaç de fer-ho en tota la temporada. Les ocasions de gol en els darrers 20 minuts de partit, s'han succeït cada 2 minuts i no eren xuts llunyans o pilotes penjades sense rematada, sinó que a diferència de la norma andreuenca d'enguany, eren arribades fins a la mateixa àrea petita on només calia l'empenta final. Luis Blanco ha tingut la més clara de totes al fer una vaselina que ha donat al pal, a sobre a tingut la mala sort d'arribar a caçar el rebot i tornar-lo a enviar al pal. N'ha fet tres avui. Matamala n'ha tingut dues molt clares abans de marcar. Una que sol davant del porter només havia de controlar abans de xutar, però que no ha estat capaç de controlar la pilota i l'altre que s'ha llençat per rematar de cap i no l'ha conectat bé. Però al final al minut 88 si que ha controlat decentment i ha pogut batre a Barragan. L'euforia de tots els andreuencs desplaçats era màxima en aquell moment. Els darrers minuts com sempre, una mica de patiment, però no hi hagut temps per res més. Per fi una victòria i a seguir treballant.