diumenge, 29 de maig del 2011

El Llagostera puja de categoria i el Badalona segueix endavant

Amb la finalització de la primera jornada dels play-off es desvetllen les primeres incògnites. El Múrcia i el Sabadell pujen a segona A. El Badalona seguirà endavant. Pel que fa la lluita per pujar a segona B, els equips catalans han obtingut bons resultats a excepció de la Pobla de Mafumet.

Aquest cap de setmana ha estat bo pel futbol català. A excepció de l'estranya notícia que ens ha sorprés ha tots de que la Pobla de Mafumet ha perdut l'eliminatòria als despatxos, a causa d'un problema de la fitxa d'un jugador, la resta són resultats positius. Tots els altres equips van endavant. Ja han tocat la glòria el Sabadell i el Llagostera. El resultat del Sabadell ja el coneixiem ahir. El Llagostera ha guanyat avui al camp del Cerceda i amb autoritat, un global de 3 a 0, pujarà a segona B. Per tant, un nou rival pel Sant Andreu de cara el pròxim any. Tambés destaquem com a bona notícia del futbol català la victòria del Nàstic que ha suposat la salvació definitiva del conjunt grana.

Els altresque han vençut però que encara hauran de superar dues eliminatòries més per pujar de categoria són el Badalona, la Muntanyesa i el Reus. El Badalona ha aconseguit guanyar 1 a 0 a casa i amb aquest resultat ha pogut mantenir-se amb vida. El gol dels badalonins ha arribat a 5 minuts del final cosa que ha fet embogir a l'afició local. El global ha estat de 2 a 2, però el doble valor dels gols fora de casa en cas d'empat a fet als escapulats equips de semifinals de play-off. La Muntanyesa ha eliminat al Cartagena B i seguirà lluitant per l'ascens i el Reus que ha empatat a 2 a Oviedo també.

Destaquem alsguns resultats més. El Benidorm ha baixat a Tercera després de perdre al camp del Betis. L'Orihuela no ha pogut superar el Guadalajara i seguirà a la segona B. L'Alcoyano, en canvi, seguirà lluitant per buscar l'ascens. Demà a la tarda es realitzarà el sorteig del play-off, d'aquesta manera coneixerem els rivals del Badalona, la Muntanyesa i el Reus. El Sabadell, per la seva bansa, jugarà contra el Múrcia per buscar el títol de campió general de segona B.

Resultats destacats de la tornada de la primera ronda de play-offs:
Sabadell 1 - Eibar 1
Lugo 1 - Múrcia 0
Badalona 1 - Leganés 0
Alavés 1 - UD Melilla 0
Mirandés 4 – Cádiz 1
Alcoyano 2 -  R. Madrid Castilla 2
Guadalajara 1 – Orihuela 1

Per pujar a segona B: 
Muntanyesa 1 - Cartagena B 0
Universidad de Oviedo 2 - Reus 2
Cerceda 0 - Llagostera 2