dilluns, 16 de maig del 2011

El Sant Andreu tanca la temporada amb una derrota

UE Sant Andreu 1 - CD Castelló 2

El Sant Andreu perd davant el Castelló en un partit que no tenia gaire interés i que ha estat més de tràmit que una altre cosa. Avui el Narcís Sala ha comptat amb la presència de pocs espectadors. Això ha estat el primer simptoma de que el partit no oferiria gaires alicients. Així ha estat. Els andreuencs han tornat a perdre en un partit on han estat poc inspirats. El Castelló ha sortit molt fort i ha sabut superar als locals en els primers compassos de partit. Així que els visitants han estat capaços d'avançar-se en el marcador i en dues ocasions. El Sant Andreu ha maquillat el resultat amb l'1 a 2, però poca cosa més s'ha vist.

Al final del partit s'ha realitzat el comiat de Natxo González. la "Penya La Prévia" i l'encara president Joan Gaspart han volgut fer un petit homentage a la feina feta pel tècnic vitorià al llarg d'aquests darrers quatre anys. El moment ha estat força emotiu pels que encara quedaven al Narcís Sala. Els jugadors també han volgut fer un gest acomiadant a l'afició, tot agraïnt el sempre incondicional suport de la grada jove. Poc a poc, suposem que s'aniran desvetllant les incògnites del futur de tots els jugadors.

Acaba la lliga i comença el play-off

Un cop acabada la lliga comença el play-off d'ascens a la segona divisió. Els disputaran 16 equips, dels quals tan sols 4 podran aconseguir el somiat ascens. El sorteig es farà demà dilluns a les 16:30 a la seu de la RFEF. En aquestes eliminatòries s'ascens hi haurà 2 equips catalans: el Sabadell i el Badalona. Esperem que tingui tota la sort possible. El que a priori ho té millor és el conjunt arlequinat ja que al ser campió jugarà amb un altre campió i si venç pujaria automàticament i també comptaria amb la repesca en cas de perdre. El Badalona haurà se superar 3 eliminatòries. També destaquem que 4 equips catalans miraran de fer el salt a la segona B, són: la Llagostera, la Montanyesa, La Pobla de Mafumet i el Reus. Fem tot seguit un repàs al resultat final de la segona B:

Grup I:
Juguen la promoció d'ascens: Lugo (campió), Guadalajara, Real Madrid Castilla i Leganés.
Juga la promoció de permanència: Conquense
Baixen a Tercera: Deportivo B, Pontevedra, Extramadura i Cerro Reyes.

Grup II:
Juguen la promoció d'ascens: Eibar (campió), Mirandés, Alavés i Real Unión.
Juga la promoció de permanència: Caudal Deportivo.
Baixen a Tercera: La Muela, Peña Sport, Sporting B i Barakaldo.


Grup III:
Juguen la promoció d'ascens: Sabadell (campió), Badalona, Alcoyano i Orihuela.
Juga la promoció de permanència: Benidorm
Baixen a Tercera: Alzira, Gramenet, Mallorca B i Santboià.

Grup IV:
Juguen la promoció d'ascens: Múrcia (campió), Sevilla Atl., Melilla i Cádiz.
Juga la promoció de permanència: Betis B.
Baixen a Tercera: Alcalá, Estepona, Yeclano i Jumilla.