diumenge, 5 de juny del 2011

El Badalona perd per la mínima i haurà de buscar una nova remuntada

Resultats diversos obtinguts pels equips catalans en el seu intent de promocionar de categoria. La notícia més positiva de la jornada la victòria per 6 a 0 del Reus.

El Badalona ha perdut al camp del Mirandés i haurà de remuntar de nou una eliminatòria. A diferència de la remuntada de la setmana passada la de la setmana vinent no comptarà amb el factor del gol average a favor. Els escapulats no han marcat i ho tindran més complicat, doncs, un 1 a 0 igualaria l’eliminatòria però no els hi donaria la classificació. A més a més en cas de rebre un gol els badalonins n’haurien de fer tres. El Badalona de nou confiarà en el seu potencial com a local i la seva solidesa defensiva. Destaquem també que el Sabadell ha guanyat al Murcia a l’anada de la Final per ser campió de 2na B. La victòria per la mínima permet als de Lluís Carreras anar a la Nueva Condomina amb moltes opcions de ser campions. Tot i així els murcians són un equip molt potent que donaran molta guerra.

Pel que fa als equips que volen pujar a segona B resultats diversos. La Muntanyesa ha perdut davant el Rayo de Cantabria hi haurà de remuntar a la tornada. El Reus Deportiu, en canvi, obté una contundent victòria per 6 a 0 que li permet afrontar la tornada amb molta tranquil·litat. L’equip del Baix Camp de ben segur que ja pensa en la final.

Final pel Trofeu de Lliga Absolut de 2nB:
Sabadell 1 – Murcia 0

Semifinals d'ascens a 2na A:
Alavés 0 - Lugo 0
Alcoyano 0 – Eibar 0
Mirandés 1 – Badalona 0
Guadalajara  4 - Sevilla Atlético 1

Semfinals d'ascens a 2na B:
Rayo Cantabria 1 – Muntanyesa 0
Reus D 6 - Naxara 0