dimecres, 6 de juliol del 2011

Fins que no es coneguin els 80 equips de 2na B no hi haurà calendari

El Sant Andreu sap que jugarà al grup II de 2na B, però encara no coneix tots els seus rivals. De moment la categoria de bronze té 77 equips confirmatas, fins que no es resolgui la situació no es farà el calendari 2011/12.

Villar a l'Assemblea d'avui (F: À.Garreta, Ara)

L'inici de la segona B serà el 21 d'agost. No queda pas tant. Els equips han de començar a planificar la seva temporada i les pre-temporades començaran en breu en diversos clubs, sobretot aquells que van plegar abans. Tot i així, a l'assemblea celebrada avui a la seu de la Federació no s'ha pogut acabar de tancar el tema de la configuració del grups per passar a fer el calendari. La segona B té ara 77 equips i cal saber que passarà amb els tres que falten per confirmar. El Lleida és un dels clubs que a de resoldre la seva situació. Té 10 dies per fer-ho. Aquests és el temps que la Federació ha decidit ajornar el sorteig del claendari. Mentrestant la Muntanyesa espera a veure quina categoria jugarà l'any vinent. Sigui com sigui, el que està clar és que d'aquí fins a la conclusió de tota aquesta problemàtica poden haver-hi tants canvis com es puguin imaginar. Per exemple, del que pot passar només cal repassar tot el que ha passat en les darreres setmanes. Tot plegat, un veritable caos que perjudicarà la planificació de la temporada vinent a diversos clubs. Per la seva banda, el Sant Andreu sap que jugarà al grup II i que el formaran els catalans, els balears, els valencians i els aragonensos. La configuració dels grups de moment és: 

Grup I: 
Marino de Luanco, Oviedo, Sporting B, CD Tenerife Canarias,UD Vecindario, Albacete, CD Toledo, La Roda, UB Conquense, CD Lugo, Coruxo FC, Montañeros, Celta B, CD Leganés, Atlético de Madrid B, Getafe B, RSD Alcalá, Rayo Vallecano B, Real Madrid Castilla i San Sebastián de los Reyes.

Grup II: 
Sant Andreu, Andorra, Teruel, Zaragoza B, Atlétic Balears, Manacor, Sporting Mahonés, L''Hospitalet, Badalona, Reus Deportiu, Llagostera, Sant Andreu,Denia, Olimpic de Xàtiva, Gandía, Ontinyent, Orihuela i Valencia Mestalla.

Grup III: 
Gimnástica, Aradina, Burgos, Guijuelo, Mirandés, Palencia, Gimnástica Segoviana, Ponferradina, UD Salamanca, Zamora, Logroñes, Osasuna B, Athletic Club de Bilabao B, Alavés, Real Sociedad B, Real Unión, Lemona, Amorebieta, Eibar i Sestao River.

Grup IV: 
Roquetas, San Roque, Cadiz, Poli Ejido, Ecija, Lucena, Linense, Betis B, Jaén, Sevilla At., Almería B, Puertollano, Ceuta, Cacereño, Badajo, Villanovens, Sp. Villanueva Promesas, Melilla, Caravaca i Lorca At.