dimarts, 2 d’agost del 2011

Una victòria i un empat classifiquen el Sant Andreu per a les semifinals dels Històrics

Sant Andreu 1 – Terrassa 0, Terrassa 0 – Sants 0, Sants 0 – Sant Andreu 0

Quim A. autor del gol del St Andreu
La victòria per 1 a 0 davant el Terrassa i l’empat a 0 davant el Sants han valgut per fer passar els andreuencs a les semifinals de divendres. Però la imatge que ha ofert l’equip ha estat ben diferent en un partit i l’altre. Davant el Terrassa el conjunt andreuenc s’ha mostrat com un equip conjuntat capaç de jugar de manera col·lectiva i creant perill ràpidament. En pocs minuts els homes de Piti Belmonte han generat diverses ocasions de gol i ben clares. El resultat ha estat de 1 a 0 però podia haver estat fins i tot més ampli. Quim Araujo molt participatiu en la creació ofensiva de l’equip ha estat l’autor del gol quadribarrat. En el segon partit la història ha estat ben diferent. Els quadribarrats no han aconseguit el domini del partit i els Sants ha arribat a la porteria de Pau Núñez amb relativa facilitat. De fet l’equip blanc-i-verd ha disposat de diverses ocasions per marcar. Ha estat un partit estrany, de fet la duresa vista en el joc no era pròpia d’un partit de pretemporada. Tot i no fer un joc vistós ni digne de victòria, l’empat valia perquè el Sants havia empatat a 0 davant el Terrassa. El pròxim partit del Sant Andreu serà el divendres a les semifinals dels Històrics. El rival es coneixerà dijous, doncs, serà el vencedor del quart grup (Espanyol B, Masnou i Martinenc). Per cert, per ser un campionat dels Històrics i havia força gent a les grades de l’Estadi del Júpiter. Es nota que els andreuencs tenen ganes de veure el seu equip en acció i el fet que els amistosos en jugui a la vora de Sant Andreu és una facilitat per poder assistir. Participar als Històrics és un gran encert.