dimecres, 7 de setembre del 2011

El Sant Andreu s’enfronta al líder del grup a la Copa

Prèvia de la Copa del Rei – Ronda 2:
UE Sant Andreu – Orihuela CF. 7/09/2011 – 20h. Estadi Narcís Sala


L'Orihuela suma 9 de 9 a la lliga.
Si el Sant Andreu no ha tingut un inici de lliga gaire exitós, l’Orihuela tot el contrari. L'equip alacantí ha guanyat els tres partits que ha disputat i a més a més ho ha fet amb contundència. A casa és on més fort s'ha mostrat, vencent per 3 a 0 i 4 a 0. A fora també ha estat capaç de vèncer, però va ser per la mínima (1 a 2). El Sant Andreu, que va sumar diumenge el primer punt, té ara un repte ben difícil al davant superar un dels equips més forts de la categoria almenys actualment.

A part de l'al·licient d'avançar rondes, obtenir una compensació econòmica i apropar-se més a setzens, on entren els equips de primera divisió, els andreuencs tenen demà una oportunitat de revenja. En els darrers enfrontaments amb l’Orihuela l’equip quadribarrat va sortir ben malparat. Sobretot en el darrer, en el qual l'equip que aleshores entrenava Natxo González va perdre per 0 a 3, en el que va ser la derrota més dolorosa dels últims quatre anys.

Demà és un dia per agafar moral doblegant a un equip que sembla mostrar-se molt segur de sí mateix. Amb el primer gol a la lliga i amb la incorporació de Nakor Bueno, que va fer un bon paper, el Sant Andreu intentarà seguir millorant en l’aspecte ofensiu, alhora que haurà de ser molt curós en defensa per no repetir els errors del partits anteriors. Cal destacar del partit que el club ha pres la iniciativa de fer que cada soci pugui portar a dos amics amb el seu carnet. També val a dir que és el primer partit oficial que es juga de nit des de que es van instal·lar els nous focus, a la pre-temporada es va jugar l’amistós contra la Muntanyesa.

Aprofitant el retorn a la Copa, hem preparat un resum històrics de les actuacions del Sant Andreu a la competició del KO.

Història del Sant Andreu a la Copa