diumenge, 2 d’octubre del 2011

El futbol torna a ser injust amb el Sant Andreu

UE Sant Andreu 1 - CF Badalona 1

En aquest inici de temporada el Sant Andreu no està tenint gens de sort. En diverses ocasions ha fet molt més del resultat que ha acabat obtenint. Amb aquest resultats l'equip quadribarrat no acabar de poder sortir de les darreres posicions de la classificació. Però el joc que fa és similar als d'equips que estan molt més amunt. Per sort la línia ascendent de l'equip denota que els jugadors no es venen avall i que com la temporada tan sols acaba de començar si tot segueix igual la sort acabarà arribant. Anem a repassar el que s'ha vist aquest matí.

Altra vegada s'escapen dos punts que estaven a la butxaca
El partit ha començat amb domini del Sant Andreu. A la primera meitat els andreuencs han arribat en diverses ocasions a la porteria del Badalona i han generat força perill. L'ocasió més clara ha estat un pal. Amb tot semblava que el gol havia d'arribar d'un moment a un altre. Per desgràcia no ha estat així i a la primera meitat el resultat ha estat d'empat a 0. A la segona part el guió ha estat el mateix de la primera. Els locals seguien sent els senyors del partit. Avui hem vist un equip capaç de combinar i crear bones jugades per plantar-se a l'àrea rival. Marc Martínez ha demostrat que és un jugador d'una tècnica exquisita que és capaç de portar la batuta del partit de manera formidable. Al minut 74 Marcos ha marcat amb un xut creuat. A partir d'aquí el Badalona que havia estat molt poruc al llarg de tot el partit, ha començat a tirar endavant. Això ha obert el partit que ha començat a ser d'anades i vingudes. Això podia acostar el 0 a 2, o suposar el 1 a 1. Un xut al travesser de Serramitja ha donat l'avís de que la victòria perillava. I en el temps afegit una falta a la vora de la frontal de l'àrea ha estat transformada per Manga. El xut anava pel mig però Morales no l'ha pogut refusar bé i ha acabat al fons de la xarxa. Una llàstima perquè ja no donava temps per res més. El resultat, com hem dit, no reflectia el que s'ha vist al terreny de joc. La setmana vinent el Sant Andreu viatjarà a Zaragoza.