dijous, 27 d’octubre del 2011

Marcos, el nou home gol del Sant Andreu

El davanter andreuenc ha marcat 6 gols en 5 partits consecutius, col·locant-se com a segon màxim golejador de la categoria

Foto: Judit Andreu.
Marcos és l'home gol andreuenc
Marcos ha jugat diverses temporades al Sant Andreu. Va arribar a la temporada 2007/08 procedent del Mallorca B. Aquell temporada no va tenir gaire minuts, doncs, la posició de davanter centre era disputada per un Eloi Fontanella en plena forma i també per Lezaun. A la temporada 2008/09 Marcos va anar cedit a l'Orihuela. Va tornar a la brillant temporada 2009/10, però es va trobar que la seva posició tenia amo, doncs, Máyor va fer una campanya inigualable. Després de provar sort a l'Sporting Mahonés la temporada passada, aquesta campanya ha tornat al Narcís Sala per provar fortuna. Altre cop compartia vestidor amb Eloi Fontanella. Ara, però, amb Eloi lesionat Marcos ha pogut disposar de titularitat. És l'home més avançat del Sant Andreu i ha pogut comptar amb forces minuts, cosa que al llarg dels altres anys no va poder gaudir. Ja diuen que els davanters viuen del gol, i així és, un cop va obrir la llauna no va parar. En total n'ha fet 7, però el que sorprén és la ratda dels darrers 5 partits, en els que ha fet 6 gols. L'any passat el Sant Andreu disposava de tres davanters centre i cap va acabar de fer-se amb la posició ni de tenir encert. Aquest any sembla que en la vessant ofensiva les coses pinten millor. La temporada és molt llarga, però. Així que esperem que l'estat de forma del davanter continuï. Què el ritme no pari!

Per cert, destacar que en l'amistós que ha jugat aquesta tarda al Narcís Sala el Sant Andreu contra la selecció catalana amateur el resultat ha estat de 0 a 2. El partit ha servit, en bona part, en donar minuts al jugadors no habituals.