diumenge, 20 de novembre del 2011

El Sant Andreu va de menys a més a Na Capellera

CE Manacor 1 - UE Sant Andreu 3

el davanter de pollença està en plena forma

El Sant Andreu ha començat malament en el partit d'aquest matí a Na Capellera. En els primes instants de joc ha vist com el Manacor li tenia presa la mesura i aconseguia arribar a la porteria de Morales amb força perill. Al minut 7 els locals superaven la defensa andreuenca i s'avançaven en el marcador mitjançant Nico. El partit semblava ques espodia complicar pels andreuencs, almenys si no canviava el guió inicial. Per sort mica en mica ha anat canviant. Després d'uns primers 20 minuts sense ocasions els homes de Piti Belmonte han anat arribant cada vegada amb més perill a la porteria visitant. Al final de la primera part ja es podia veure un Sant Andreu dominador del partit. El que calia esperar era que a la represa tot seguís igual. Així ha estat, han ahgut de passat alguns minuts per veure els quadribarrats, avui de blau, dominant el partit però aquest domini és el que ha permés fer al minut 60 el gol al Sant Andreu. Obra de Marcos. Amb aquest gol el partit s'ha obert força perquè el Manacor no s'ha tancat en cap moment, sinó que sempre ha mirat de buscar el gol amb insistència. Al minut 71 Eloi ha fet el 1 a 2 i poc després els locals s'han quedat amb 10. Tot i així no s'han arronsat i han seguit buscant el gol, fet que honra a un Manacor que tot i les baixes i la inferioritat numèrica ho ha posat tot. En una jugada de contratac Xavi Jiménez ha fet el gol de la tranquil·litat. El pròxim partit serà diumenge vinent a casa contra el Llagostera.