diumenge, 13 de novembre del 2011

Suspensió per la pluja a 20 minuts del final

UE Sant Andreu 2 – Huracán Valéncia CF 3 (No finalizat)

la suspensió, segons després s'anunciava per megafonia
El partit d’aquest matí, ha estat molt similar al de la setmana passada a l'Hospitalet. Pluja, gols, moltes anades i vingudes i un públic amb cares de gaudir de l'espectacle del futbol. La diferència del partit d'avui és que tot i que ha començat sense que la pluja fes acte de presència, la tromba d'aigua que ha cagiut a l'inici de la segona part ha estat tan forta que el partit s’ha suspès a 20 minuts pel final. El marcador en aquell moment marcava un 2 a 3, favorable a l’Huracan València. El Sant Andreu havia fet una primera meitat molt bona, aconseguint el control del partit. S'havia avançat de penal mitjançant Marcos Jiménez, però al darrer minut de la primera meitat els visitants aconseguien l'empat. A la represa, ja sota la pluja, Quim Araujo s'estrenava com a golejador posant el 2 a 1. Però dues jugades molt desafortunades pel Sant Andreu donaven momentàniament la victòria al conjunt valencià. En la primera una passada enrera de Mar Martínez esdevenia un regal pels visitants. I a la segona un servei de còrner acabava amb la pilota al fons de la xarxa desprès d'una jugada estranya. Poc després, al minut 68, l'àrbitre decidia suspendre el partit momentàniament. S'esperava a si la pluja minvava i el terreny de joc millorava una mica. La pluja no parava, sinò que seguia fent crèixer els bassals de manera considerable. Així que, finalment es decidia suspendre el partit. No es coneix quan tindrà lloca la recuperació del partit al que li queden poc més de 20 minuts. La setmana vinent el Sant Andreu juga a Manacor el diumenge a les 12h.