dilluns, 19 de desembre del 2011

De vacances fins el dimarts 27 de desembre

Un cop finalitzat el partit contra l’Orihuela el primer equip ha començat les seves vacances nadalenques que duraran poc més d’una setmana

Després de 18 caps de setmana seguits jugant partits de lliga regular, des del diumenge 21 d’agost fins el passat diumenge, la lliga s’atura durant dos caps de setmana. El campionat no es reprendrà fins el diumenge 8 de gener. Serà la dinovena jornada, la darrera de la primera volta. Un cop disputada serà un bon moment per fer balanç de la marxa del Sant Andreu 2011/12. Ara per ara, xifres força igualades amb 6 victòries, 6 empats i 6 derrotes. 19 gols a favor i 20 en contra.  La darrera jornada, doncs, trencarà aquest equilibri a 6. Serà el dia 8 de gener a Paterna davant el València Mestalla. Els amants del futbol trobaran a faltar els partit i més tenint en compte que el pròxim partit al Narcís Sala és el 22 de gener. 

El Sant Andreu ha obtingut en 18 partits 6 victòries, 6 empats i 6 derrotes.

Destaquem que aquest any pocs jugadors han d’anar lluny per tornar a casa. La majoria de jugadors de la plantilla són de la província de Barcelona, així que a menys que viatgin per veure altres familiars ho tenen molt a prop. Altres temporades hi havia jugadors d’altres comunitats autònomes que havien de creuar gairebé tota la Península. Marcos, Pau Núñez i Enric Tarrés que són els 3 balears de l’equip són els que hauran de fer el trajecte més llarg per tornar a casa.  Sigui com sigui, esperem que els jugadors carreguin piles, física i psicològicament, per afrontar el segon tram de la temporada amb les màximes forces possibles. També desitgem que els lesionats puguin recuperar-se al màxim dels seus problemes i que es puguin incorporar ben aviat als entrenaments per afrontar els propers compromisos.