dilluns, 5 de desembre del 2011

Nova derrota

CF Gandía 1 - UE Sant Andreu 0

Nova derrota del Sant Andreu, que no troba la manera d'aconseguir marcar. Aquesta tarda a Gandia el resultat ha estat d'1 a 0 a favor de l'equip local que s'ha avançat al minut 18 mitjançant Tito. Els andreuencs ho han tingut més opcions a la segona meitat, ja que als pocs minuts de la represa el jugador local Aicart veia la segona tearget groga per joc perillós. Amb un home més el conjunt quadribarrat ha intentat posar més llenya al foc per trobar el gol de l'empat. Les opcions les ha tingut Marcos per partida doble que en una d'elles el seu xut l'ha aturat Bruguera i l'altre xut ha sortit lleugerament desviat per sobre del travesser. També cal destacar que en els darrers instants del partit Carroza ha vist la segona targeta groga i ha hagut d'abandonar el terreny de joc explusat. Per tant, una nova baixa pel proper partit que serà el diumenge vinent a les 16:30 contra el Lleida. Ara el Sant Andreu és a la desena posició a la taula amb 22 punts.