diumenge, 8 de gener del 2012

L'any no comença gens bé pel Sant Andreu

València CF Mestalla 3 - UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha encaixat una dura derrota avui al camp del València Mestalla. El rival estrenava entrenador i s'ha acomplert el tòpic del futbol de: "entrenador nou, victòria segura". El partit ha començat força igualat amb ocasions per tots dos equips, però cap d'elles gaire clara. Ha estat un error de Marc Martínez el mig del camp el que ha originat la jugada del primer gol obra de Bernat. L'estona que faltava per arribar al descans no ha estat bona pel Sant Andreu que no ha pgut aconseguir el domini del partit per mirar de capgirar el marcador. A la represa, una oportunitat clara dels andreuencs ha fet presagiar aires de canvi. Però aquest bri d'esperança ha estat tan sols un miratge ja que al minut 48 el Mestalla anotava el segon gol mitjançat Portu. Aquest cop ha estat molt dur pels homes de Piti Belmonte que veien com de l'aproximació de l'1 a 1 passaven al 0 a 2 en tan sols una jugada. Tot i així els jugadors quadribarrats han mirat de donar la cara fins al darrer suspir de partit. Xavi Jiménez un dels jugadors més actius avui ha estavellat la pilota al travesser en dues ocasions. Però avui no era el dia del Sant Andreu, doncs, a la contra el València Mestalla amenaçava amb fer la sentència definitiva. I així ha estat, a 9 minuts pel final Alcàcer el jugador més en forma dels locals ha fet la sentència. Després d'aquest resultat el Sant Andreu cau a la tretzena posició. La setmana vinent els andreuencs tornaran a jugar a fora, serà al camp de l'Andorra en el primer partit de la segona volta.