dissabte, 21 de gener del 2012

El Sant Andreu buscarà la victòria a casa que se li resisteix des del 30 d’octubre

Jornada 21. UE Sant Andreu – CF Sporting Maonès.  22/1/2012 12h. Narcís Sala 

F: Judit Andreu. La darrera victòria
a casa va ser el 30 d'octubre
El darrer cop que el Sant Andreu va aconseguir els tres punts al Narcís Sala va ser el diumenge 30 d’octubre. El partit semblava que havia d’acabar en empat però una canonada de Marc Martínez a la darrera jugada del partit va donar la victòria als andreuencs. Des d’aleshores els homes de Piti Belmonte han aconseguit dues victòries a fora, però a casa tan sols un empat. És cert però que tan sols s’han jugat tres partits a casa en aquests gairebé tres mesos. Dues derrotes i un empat són el balanç d’aquests partits. Ara fa una mica més d’un mes del darrer matx al Narcís Sala. Aleshores els andreuencs van fer un bon partit, però no van ser capaços de marcar-li un gol a l’Orihuela. Si bé és cert que els alacantins són un dels millors equips de la categoria a nivell defensiu, el conjunt quadribarrat li va faltar un revulsiu golejador. Aquest perfil el va complir a la perfecció Marcos que va reaparèixer a la segona meitat del partit contra l’Andorra per donar el gol de la victòria. El màxim golejador andreuenc d’aquesta temporada era l’home que mancava a l’onze de Piti Belmonte perquè el treball de l’equip tingués certa recompensa. Ara bé, demà no podrà jugar ja que ha recaigut de la fractura al peu. També són baixa Borja i Morales per la qual cosa Pau debutarà a la porteria del Narcís Sala.

El rival de demà té els dies comptats. El Sporting Mahonés ha arribat aquest matí a Barcelona amb només 13 jugadors, dels quals 8 són de la primera plantilla i els altres 5 són de l'equip juvenil. La RFEF ha impedit que l'equip menorquí pugui trametre noves altes degut al deute amb els jugadors, i tot apunta a que durant la setmana vinent encara hi haurà més baixes. L'equip es quedarà sense el mínim de 7 jugadors del primer equip amb el qual es pot competir, i per tant, amb tota probabilitat el de demà serà l'últim partit dels 37 anys d'història del CF Sporting Mahonés.

En cas de retirada dels menorquins, tots els rivals amb els quals s'haurà d'enfrontar l'equip menorquí rebran automàticament tres punts, per la qual cosa els tres punts de demà són imprescindibles per al Sant Andreu, si no vol quedar en desaventatge amb tota la resta d'equips. Ara bé, tot i els problemes institucionals, els jugadors blaus miraran de treure el seu orgull: els vuit professionals voldran fer una bona actuació per poder fitxar per un altre equip en aquest mercat d'hivern, mentre que els juvenils sortiran a gaudir de l'experiència de jugar a la categoria de bronze, abans de tornar la setmana vinent a la rutina del campionat juvenil.