dilluns, 16 de gener del 2012

Perilla el partit del proper diumenge

El calendari de lliga indica que el Sant Andreu s'haurà d'enfrontar diumenge vinent al Sporting Mahonés, a les 12 hores al Narcís Sala, però la difícil situació que està travessant l'equip menorquí no assegura que aquest partit s'arribi a disputar.

Els jugadors i tècnics del Sporting Mahonés no cobren des de fa mesos, i des que l'entrenador Lluís Elcacho va dimitir, a mitjans de novembre, molts han estat els jugadors que han demanat la carta de llibertat, entre ells els exandreuencs Oliver i Raül Capó, que militen actualment al Llagostera i al Cornellà, respectivament. Els deutes que té l'equip impedeixen fitxar nous jugadors, quedant la plantilla original reduïda a tretze jugadors, i l'entrenador Mati Borsot ha hagut de convocar juvenils per completar les convocatòries. Cal dir que d'entre aquests tretze jugadors, Jeroni està lesionat de llarga durada i Ignasi Dalmedo està sancionat, per la qual cosa Borsot només disposaria d'onze jugadors del primer equip per afrontar el partit del Narcís Sala, cap d'ells porter.

Onze inicial del Sporting Mahonés-Sant Andreu (28 d'agost):
només 4 d'aquests 11 jugadors segueixen a l'equip.
La situació de l'equip maonès ha arribat a un punt crític. Tal com informa el diari digital Menorca.info, la directiva, enfrontada amb el president Paco Segarra, ha decidit no permetre que els jugadors juvenils s'incorporin a la convocatòria per al proper partit contra el Sant Andreu, per tal de no desmantellar l'equip juvenil, i no s'ha tramitat a l'agència de viatges els bitllets d'avió ni la logística de cada desplaçament.

En cas d'incompareixença, el partit es donaria per guanyat al Sant Andreu per 3-0 i se li descomptarien tres punts a l'equip menorquí. Si el Sporting tampoc es presentés al següent partit (a Bintaufa contra l'Orihuela) s'expulsaria l'equip de la competició i se sumarien tres punts al casiller de tots els equips que encara no s'han enfrontat al Sporting a la segona volta.

Tot i això, la plantilla del Sant Andreu no s'ha de refiar i ha de seguir preparant el partit, sabent que en qualsevol moment pot arribar una notícia que desbloquegi la situació de l'equip menorquí. Cal tenir en compte que el Sporting Mahonés, tot i la seva manca d'efectius, només ha perdut dos dels últims sis partits, havent empatat ahir contra el Gandia (0-0).