divendres, 6 d’abril del 2012

El Sant Andreu pateix en excès contra el Manacor, però finalment aconsegueix els 3 punts

UE Sant Andreu 3 - CE Manacor 2

Com era d'esperar el partit no era fàcil, malgrat que el rival fos un equip de la part baixa de la classificació. La primera part ha estat molt travada i cap dels dos equips ha estat capaç de construir el joc necessari per dominar el rival. Qui s'ha posicionat millor ha estat l'equip quadribarrat que ha disposat de l'ocasió més clara, una jugada individual d'Edgar als pocs minuts de joc que Quim Araujo no ha estat capaç de connectar, si ho hagués fet el gol era segur ja que tenia la porteria per ell sol. A les acaballes de la primera meitat ha començat a ploure i el públic andreuenc s'ha movilitzat cap a la tribuna per veure la segona part. Els 45 minuts que restaven donarien per molt.

A la represa el partit ha agafat un nou aire. Mentre que la primera part ha estat bastant ensopida, el segon temps ha estat carregat d'anades i vingudes. Altre cop cap equip ha dominat al seu contrari, però aquesta vegada no ha estat el migcampisme el joc dominant, sinò les arribades a una banda i una altra. Primer s'ha avançat el Sant Andreu en un servei de falta que Quim Araujo ha pentinat enganyant el porter visitant. Però en un obrir i tancar d'ulls el Manacor ha fet el gol de l'empat. El mateix ha passat al cap d'una estona. Edgar avançava els andreuencs i Nico posava l'empat. Però el 2 a 2, s'ha trencat a favor dels andreuencs quan Nákor Bueno al minut 82 ha fet el gol que posava el 3 a 2 definitiu. El Sant Andreu suma ja 48 punts, és momentàniament novè a la taula a esperes del que facin el Mallorca B i el Reus que són els dos equips que poden superar als andreuencs a la classificació. El proper partit serà el diumenge 15 d'abril contra el Llagostera.