El Sant Andreu tomba al Lleida en un partit que semblava perdut

UE Sant Andreu 3 - Club Lleida Esportiu 1

F: Judit Andreu - El Sant Andreu ha aconseguit
remontar el partit a la segona meitat
El Sant Andreu ha tornat a fer una primera part molt fluixa seguint el guió de la setmana anterior. Als andreuencs els faltava mig del camp i el Lleida ha estat l’equip que s’ha fet amb el control del joc. La baixa de Marc Martínez s’ha notat en excés i ningú s’ha pogut encarregar de la construcció de joc de l’equip amb èxit. Així que el Lleida ha tingut la pilota i també ha disposat de les millors ocasions de gol. En una d’elles Jorge ha avançat a l’equip de la terra ferma. Menys mal que era el minut 40 de joc i que la primera part estava a punt d’acabar perquè el Sant Andreu ha quedat molt tocat amb el gol i podia haver encaixat un altre gol si els visitants haguessin estat més encertats o si haguessin passat alguns minuts més. La dinàmica del partit per sort ha canviat a la segona meitat, tan perquè s'han produït canvis tàctics com perquè l'actitud de l'equip ha estat un altre ben diferents.

A la segona part Carroza va entrar al lloc de Blanco i això ha donat a l’equip més presència al mig del camp. El Lleida que havia estat el dominador del partit ha baixat el peu de l’accelerador i ho ha acabat pagant car, ja que en qüestió de dos minuts ha vist com passava de guanyar a perdre. El Sant Andreu avui ha tingut la sort de cara. En un servei de faltat el xut de Marcos rebotava en un defensa rival i la pilota es colava al fons de la xarxa. Però l’empat al marcador no ha durat ni un minut. Amb el Lleida pensant en tornar a accelerar, el Sant Andreu ha estat molt atent i en una molt bona jugada Edgar feia un gol de vaselina que posava dempeus el Narcís Sala. Aquest resultat no li valia al conjunt d’Emili Vicente si volia seguir aspirant al play-off. Així que amb els visitants jugant-s’ho tot en atac els andreuencs han sortit a la contra amb força perill. Ha estat al temps de descompte en una contra quan Quim Araujo ha fet el 3 a 1 definitiu. Amb aquest resultat el Sant Andreu segueix desè. El proper partit serà contra l'Orihuela a los Arcos.