Empat a 1 en un partit molt gris, però amb dos golassos

UE Sant Andreu 1 – CF Gandia 1

F: Judit Andreu - Marcos ha demostrat
ser l'home gol del Sant Andreu.
El partit d’avui entre el Sant Andreu i el Gandia ha estat marcat per les imprecisions d’un i altre equip. Ha estat un partit força fluix. Cap dels dos equips ha estat capaç de trenar dues jugades seguides. Però en canvi els dos gols han estat per emmarcar, tots dos han fet que valgués la pena acostar-se al Narcís Sala tot i el fluix partit. Si resumim el matx d'avui no podem dir altre cosa que a la primera meitat els andreuencs han sortit ben adormits i que ha estat el Gandia qui s’ha llançat a l’atac per buscar el gol. I ho ha aconseguit a la sortida d’un corner. Mauro Melo ha connectat la centrada per fer un autèntic golàs. Després del gol els andreuencs han seguit sense millorar i Piti Belmonte ha fet un canvi abans del descans. Ha substituït a Vela per donar entrada a Marcos. Així que Edgar i Marcos han compartit l’atac andreuenc. A la primera meitat poca cosa més ha passat.

A la segona part el Sant Andreu ha millorat. Almenys en actitud, perquè en quan a joc l’equip seguia molt imprecís i li costava genera ocasions de gol, almenys ocasions que donèssin sensació de perill. Ha estat en el darrer tram quan el partit s’ha trencat encara més quan han arribat les ocasions més clares. El gol però ha arribat en una jugada a pilota parada. Ha estat Marcos el que l’ha servit i ha fet aixecar a tot el Narcís Sala. El davanter andreuenc ha demostrat que ell és l’home gol aquesta vegada amb una faceta seva fins ara poc coneguda: els llançaments de falta. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al final del partit. Ara el Sant Andreu és el desè classificat amb 50 punts. El pròxim partit serà el diumenge vinent davant el Lleida.