dimecres, 18 d’abril del 2012

La crisi segueix sacsejant al futbol modest

El proper rival del Sant Andreu viu moments difícils no només perquè ocupa places de descens, sinó pels problemes econòmics que travessa

F: www.radiogandia.net - Nou exemple
dels temps que corren
Comença a ser habitual que cada cert temps, cada vegada menys prolongat, ens arribin noticies sobre algun club de futbol que es veu immers en problemes econòmics derivats de la crisi financera. Aquest cop el club afectat és el pròxim rival del Sant Andreu, el Gandia CF. Tal com s’esmenta a la web de radio Gandia, la plantilla ha sol·licitat avui la convocatòria d’una vaga per l’impagament de diverses nòmines, doncs, en alguns casos els deuen als jugadors fins a quatre mesos de sou. La sol·licitud s’ha de presentar amb 10 dies d’antelació, així que en un principi aquest fet no afectarà al partit que s’ha de disputar aquest diumenge al nostre poble. Tot i així, cal estar pendents de les novetats ja que no se sap qui es farà càrrec del desplaçament.

La proposta de vaga no és la primera mesura de protesta del Gandía. El cap de setmana passat a l’enfrontament contra el Lleida els jugadors ja van fer sentir la seva veu per manifestar la dramàtica situació viscuda. Després que l’àrbitre xiulés el començament del partit, tota la plantilla es va agenollar davant la tribuna en senyal de protesta. Demà dijous els jugadors han decidit no entrenar com a nova mesura de reivindicació. Com ja va passar en el partit davant l’Sporting Maonès ara fa uns mesos, l’actualitat esportiva ha quedat reduïda a un segon pla. L’equip valencià que ara mateix s’està jugant la permanència a la segona divisió B viu un calvari amb aquesta situació. Són molts els clubs que es troben ben a prop del precipici, el futbol modest a la propera temporada serà més modest. Tot va a la baixa i aquesta és la realitat imperant, qui estiri més el braç que la màniga cada dia té més exemples del que li pot passar.