dimecres, 13 de juny del 2012

El mercat es comença a moure i de quina manera: quatre fixatges!

Entre ahir i avui el Sant Andreu ha anunciat els fixatges de David Prats, Cárdenas, Cristian Riera i Xapi Arnau

Amb la finalització de la temporada tan sols ens quedava estar atents als resultats dels play-off i estar pendents dels moviments del mercat d’estiu. Pel que fa als resultats dels play-off ja tenim els que més ens interessen sabem que l’any vinent el Nàstic i el Prat seran nous equips de la categoria i que el Badalona seguirà sent-ho un any més. També sabem que si juguem amb els valencians i mallorquins l’Alcoià tornarà a ser un dels equips del grup i que l’Atlètic Balear i l’Huracán seguiran un any més a la categoria. A partir d’ara l’interés se l’emportava els moviments de la plantilla i entre ahir dilluns i avui dimarts ens han arribat forces notícies. Tot seguit fem 5 cèntims dels darrers fixatges.

F: UE Sant Andreu
Cristian Riera és lateral esquerre i prové del filial del Logroñés. És un jugador que tan sols té 19 anys així que té molt recorregut per endavant. Aquest tram final de temporada ja havia entrenat a les ordre de Piti Belmonte així que el fixatge es realitza amb cert coneixement del jugador, l'equip tècnic no s'ha volgut arriscar i ha fet el fixatges de primera mà. L 'any passat Piti Belmonte va encertar amb la cessió del jove jugador Arnau Tobella i aquest any vol provar sort amb Cristian Riera.

F: FC Santboià
David Cárdenas torna al Sant Andreu després de 5 anys. Va vestir la quadribarrada a les ordres de Natxo González la temporada que es va aconseguir el subcampionat de tercera i l’ascens a 2na B. Les darreres 4 temporades les ha jugat al Santboià. És defensa i pot ocupar tan el lateral com l’eix. És un jugador amb força recorregut, doncs, va jugar a l’Atlético de Madrid B i a l’Alcalá també.Ara torna amb molta més experiència i amb ganes d'aconseguir la titularitat que tan li va costar acosenguir i és que aquell tenia una dura competència a la sòlida defensa andreuenca, tot d'homes veterans i de gran qualitat com Joyce Moreno, Jorge Recio, Álex González o Leo Bermejo.

F: La Jornada.cat
David Prats és un dels davanters amb més renom de la categoria. Ho és perquè ha militat en clubs punters de la segona B i perquè ha aconseguit bons registres golejadors. És el fixatge de més renom de tots 4 possiblement, però també el més veterà té 33 anys i firma per una temporada. Pot aportar experiència i gol a l’equip, l’any passat va marcar 16 gols amb l’Hospitalet, 14 a la lliga i 2 a la copa. En la seva millor temporada a nivell golejador va marcar-ne 19. Ha jugat a un pila d'equips com el Girona, el Terrassa, el Poli Ejido, el Badalona i fins i tot al Casino Bregenz (equip de la Bundesliga austríaca). El badaloní ha reconegut que té ganes d'unir-se al projecte.

F: Futbolme
El darrer dels fixatges presentats, l'hem conegut avui mateix, és Amadeu Arnau, més conegut com a Chapi Arnau. És un jugador jove, té 24 anys, però amb experiència a la categoria. Aquesta temporada ha jugat al Ceuta, però les dues anteriors ho va fer al Sabadell amb qui va assolir l’ascens a 2na A. El terrassenc ocuparà el lateral dret i la seva principal virtud és la projecció ofensiva. De fet ell mateix ho ha dit en la petita entrevista que li han fet a BTV. El jugador ha comentat que intentarà aportar potencial ofensiu a l'equip tot i ser defensor, que així ho ha fet en els clubs on ha estat i que seguirà treballant en aquesta línia.