dilluns, 18 de juny del 2012

Junta d’accionistes amb poques sorpreses

Per tots aquells que esperaven conèixer detalls de la temporada 2011/12 hauran d’esperar a la pròxima Junta que serà al mes de setembre  

F: Ara.cat . Manuel Camino ha dit que
l'any vinent passejarem per la zona play-off
Només començar el president del Sant Andreu deixava ben clar, amb paraules textuals, que la Junta d’avui “seria purament formal”.  La majoria dels assistents a les juntes d’accionistes assisteixen amb l’esperança de resoldre incògnites, ja sigui novetats que permetin veure el futur de l’entitat o bé per descobrir coses que han passat més enllà dels camps de futbol i que ajuden a atendre el que ja ha passat. Malgrat que la temporada 2011/12 ja ha acabat molts teníem ganes de descobrir quin ha estat el pressupost definitiu d’aquesta passada temporada ara que el club ha de generar per si mateix tots els recursos, però avui hem sortit de la Junta sense conèixer novetats referents a l’economia de la temporada 2011/12. Manuel Camino ha anunciat que abans del 30 de setembre es farà una Junta on ja es parlarà d’això. Avui tan sols s’ha presentat l’auditoria que es va fer pel traspàs de Junta (30 de juny de 2011) i s’han detallat les xifres de tot allò que havia de fer front l’antiga.  Alguns dels assistents han manifestat que aquest punt no ha estat molt aclaridor ja que la informació s’ha presentat oralment i costava de seguir. Els accionistes que ho desitgin a partir de demà poden anar a les oficines a consultar el document. Per cert, Joan Gaspart que havia de venir a la Junta no ha assistit, però els membres de la seva junta han excusat la seva absència en nom seu i han dit que vindrà a la propera.

Pel que fa a altres temes, quan el president ha fet un repàs al treball actual de la Junta directiva que tot seguit repassem. En primer lloc el president ha destacat que el club treballa per aconseguir 1.000 socis nous. Que saben que a Sant Andreu hi ha 4.000 persones molt interessades en la marxa del primer equip però que no es fan sòcies perquè no donen el pas. L’objectiu ha de ser que almenys el 25% d’aquestes persones acabin fent-se sòcies. Camino ha  recordat a Francesc Aresté i ha dit que se li farà un petit homenatge. Sobre la temporada 2012/13 poca cosa s’ha avançat, però segons paraules del mateix president l’objectiu serà està passejant per les posicions de play-off. La frase però no ha estat una afirmació rotunda, sinó que serà amb la idea que treballi el club, perquè també ha recordat que el club ha de gastar només allò que ingressi.  

Finalment a l’apartat de precs i preguntes han aparegut diverses qüestions, algunes d’elles força polèmiques com sol sempre habitual. Un dels accionistes ha demanat si es podia provar de posar els partits a la tarda per poder determinar així quin és l’horari que afavoreix més l’afluència d’espectadors. Camino ha contestat que Piti Belmonte prefereix jugar pel matí ja que és millor per la seva planificació esportiva. També s’ha demanat treballar amb més insistència el tema de la grada jove, que es facin arribar les convocatòries per carta i que si els tancament econòmics es poden presentar visualment a les futures juntes. La directiva ha recollit les opinions i algunes d’elles s’han discutit.

Així doncs, per descobrir quin pressupost real ha tingut el Sant Andreu 2011/12 i amb quina previsió es treballarà per la propera temporada haurem d’esperar fins al setembre. Sigui com sigui el que sabem després de la Junta d’avui és que el Sant Andreu seguirà treballant en la mateixa línia que aquesta darrera temporada que hi haurà pocs canvis. Esperem la planificació de la nova temporada vagi el millor possible i que s’encerti al màxim amb la confecció de la plantilla per fer un bona temporada, més enllà de si ens passegem pel play-off o no, que no patim i que anem al Narcís Sala amb la satisfacció de veure jugar l’equip.