dilluns, 25 de juny del 2012

Més moviments a la plantilla

En els darrers dies hem conegut una incorporació (Mikel Azparren), una renovació (Arnau Tobella) i una baixa (Fran Grima)

F: www.lleidaesportiu.cat
Mikel Azparren
El cos tècnic i la directiva de la Unió Esportiva Sant Andreu segueixen treballant de valent per la confecció de la plantilla que haurà d’afrontar la temporada 2012/13. La darrera incorporació ha estat un defensa central que supleixi a Ismael Moyano. L’home escollit ha estat Mikel Azparren navarrès que a la darrera temporada ha jugat al Lleida i que a la temporada 2010/11 va formar part del Sabadell que va aconseguir l’ascens a 2na A. Els altres moviments també fan referència a defenses. Fran Grima, l’home que més minuts va jugar l’any passat, no seguirà al club la propera temporada. En canvi, qui si que continuarà és Arnau Tobella. El jove jugador que es va fer un lloc a l’onze titular l’any passat arribant a jugar fins i tot d’extrem seguirà un any més amb el Sant Andreu. El Saragossa no ha fet efectiva la seva opció de recuperar el jugador. 

S’acaba el play-off

Avui ha acabat el play-off d’ascens a segona A i avui hem conegut els dos equips que acompanyaran al Reial Madrid Castilla i al Mirandés a la categoria de plata del futbol estatal. Seran la Ponferradina que ha guanyat a tot un històric com el Tenerife i el Lugo que també ha superat a un històric com el Cádiz. 20 anys després de l’ascens del Lugo amb el polèmic arbitratge de Japón Sevilla l’equip gallec torna a aconseguir l’ascens amb polèmica. De ben segur que molts andreuencs avui pensaran n’hi ha que tenen sort i en diverses ocasions. En fi, en els play-off en pocs minuts decideix l’esforç de tot una temporada i això sol provocar aquestes situacions afortunades per a uns i desafortunades per altres. També cal parar atenció als ascensos a 2na B del Yeclano i el Binissalem que podrien ser rivals del Sant Andreu si els catalans juguen amb els valencians l’any vinent.