Empat sense gols a Reus

Reus Deportiu 0 - UE Sant Andreu 0

F. Judit Andreu. Jorge Muñoz ha
estat expulsat.
El Sant Andreu ha empatat a zero en el seu desplaçament a Reus. Tot i que el marcador no s'hagi mogut al llarg dels 90 minuts hi han hagut ocasions de gol per tots dos equips i el resultat perfectament podria haver estat de 2 a 2. El partit ha començat molt igualat però a mesura que avançaven els minuts els andreuencs agafaven les regnes del partit i eren els que generaven les ocasions de gol més clares. A la segona meitat la situació ha canviat. Els homes de Piti Belmonte han anat perdent el control del partit i això que una expulsió a les files del Reus semblava que li facilitava les coses. Però el futbol té aquestes coses, la realitat no segueix els pronòstics. Després de l'expulsió del jugador local els andreuencs han patit de valent per conservar la porteria a 0. Per sort, amb els pas dels minuts la força del Reus ha anat minvant i s'ha tornat a la igualtat del principi del partit. Jorge Muñoz ha estat expulsat, però tot i així el partit ha seguit tendint a igualar-se més. Al final taules al marcador, el Sant Andreu suma el seu cinquè punt a la lliga. El pròxim partit serà diumenge a casa contra el Vila-real B a les 12h.