El Sant Andreu cau a Badalona

CF Badalona 3 - UE Sant Andreu 1

F: Judit Andreu.  El Sant Andreu ha caigut a Badalona, però en tot moment
ha intentant capgirar el marcador, fins i tot quan jugava amb inferioritat.
El partit ha començat malament pel Sant Andreu. No perquè el gol local no ha tardat a pujar al marcador sinó perquè ben aviat el domini ha estat de l'equip escapulat. De fet en els primers 10 minuts el gol del Badalona semblava imminent i així ha estat. Al minut 16 Gabri feia l'1 a 0. Però el Badalona amb el marcador a favor s'ha relaxat i el Sant Andreu ha començat a tirar endavant poc a poc. Per desgràcia quan semblava que podia arribar l'empat els locals s'han tornat a avançar. Aquest cop ha estat Manolo Bueno qui ha fet el gol. El Sant Andreu de nou no ha baixat el braços i David Prats ha escurçat distàncies abans de la fi del primer temps. A la represa les coses s'han posat de cara l'equip local quan Cárdenas ha vist la segona targeta groga. Però tot i així el Sant Andreu segui viu al partit. De fet amb un home menys Piti Belmonte se l'ha jugat fent entrar a David Llobet i traient a Mikel Azparren. Malauradament el Badalona a la contra ha fet el gol de la sentència. El proper partit serà aquest dimecres a les 19:30 al Narcís Sala. Comença la fase estatal de la Copa Federació i el rival és el Logronyès.