dimarts, 18 de desembre del 2012

La sort acompanya al Sant Andreu que guanya al descompte

UE Sant Andreu 1 - RCD Mallorca B 0

F: El gol ha arribat quan ningú s'ho esperava.
El partit contra el Mallorca B era el típic partit de zero a zero. No hi havia hagut gaires ocasions i cap equip semblava merèixer la victòria. La primera meitat havia estat clarament dels mallorquins. Al llarg de 45 minuts cap ocasió andreuenca i dues força clares del conjunt balear. Si no fos per Morales el partit es podia haver complicat i força. A la segona meitat, i en gran part gràcies a l'entrada d'Edgar que havia entrat al terreny de joc al lloc del lesionat David Prats, el Sant Andreu havia agafat més embranzida i havia disposat d'algunes ocasions de gol. Però tot i així cap d'elles semblava que hagués de trencar l'empat a 0. De fet al veure els 4 minuts d'afegit molts han pensat que no calia allargar un partit que era d'evident zero a zero. Però al futbol sempre hi ha lloc per la sorpresa. I en la darrera jugada Quim Araujo aconseguia posar l'1 a 0 al marcador. Al final del partit els jugadors han tingut un bonic gest fent-se una fotografia a la tanca publicitària de Can Roca. El proper partit serà el dissabte a les 12h davant l'Atlètic Balear.