divendres, 25 de gener del 2013

El Sant Andreu passa a quarts i s'enfrontarà al Peña Sport de TafallaPateixen, però passen

CP Villarobledo 4 - UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu disposava d'un 5 a 1 favorable i semblava que la tornada havia de ser un partit plàcid. Però al futbol no hi ha res escrit. Al descans el Villarobledo ja avançava als andreuencs 3 a 0. Un gol més classificava als manxecs. Per sort a la represa Quim Araujo ha fet el 3 a 1 que obligava als locals ha fer dos gols més. Tot i així el Villarobledo no s'ha donat per vençut i ha aconseguit el quart. El patiment no ha cessat fins que Victor ha fet el segon pel Sant Andreu. Avui mateix s'ha fet el sorteig de la següent fase, així que els quadribarrats ja coneixen el seu proper rival. Serà el Peña Sport de Tafalla. El proper partit del Sant Andreu serà aquest diumenge a les 12 al Narcís Sala davant el Reus.