Perdien 0 a 2 al descans... però aconsegueixen empatar!

Vila-real CF B 2 - UE Sant Andreu 2

F: Judit Andreu. El Sant Andreuv
va igualar un 2 a 0 en contra.
El partit d'aquest matí ha començat malament pel Sant Andreu. Al dos minuts de joc els andreuencs encaixaven el primer gol. El partit seguia de cantó del Vila-real B que generava força perill. Al minut 30 ha aconseguit el segon gol. El moment decisiu del partit ha estat vuit minuts després. Els locals ha tingut un penal a favor que podia haver suposat la sentència, però Morales ha tornat a ser clau ja que ha aturat la pena màxima. A la segona meitat el partit ha canviat i el Sant Andreu s'ha posat dins el partit. Marc Mas ha sortit a la segona meitat i ha estat clau per la remuntada andreuenca. Ha provocat el penal que ha transformat Edgar i al 93 ha marcat el gol de l'empat. El proper partit el Sant Andreu s'enfrontarà al Penya Sport de Tafalla en partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Copa Federació, serà aquest dimecres a les 19:30 al Narcís Sala.