El Sant Andreu acusa l'esforç i no pot superar a l'Orihuela

UE Sant Andreu 1 - Orihuela CF 1

F: Judit Andreu. El Sant Andreu ho ha
donat tot per sumar 3 punts, però no ha pogut.
Ahir al Sant Andreu no va poder una vegada més amb l'Orihuela. Ja fa 11 anys que els quadribarrats no guanyen a l'equip valencià al Narcís Sala. L'Orihuela sembla tenir una fortuna especial en aquests enfrontaments perquè fins i tot aquesta vegada s'ha trobat amb diversos factors de cara per poder sortir amb un punt del Narcís Sala. El primer factor a favor va ser que el Sant Andreu venia de jugar dijous a la nit a Tenerife i això s'ha notat en el rendiment de l'equip que li faltava aire fresc. Tot i així l'actitud de l'equip immillorable. Mancava l'aire, sí, però no faltava l'esforç. L'equip ha fet un esforç incomparable per mirar de guanyar i acostar-se a la zona play-off, però encara hi haurien més factors que afavoririen als valencians. I ha estat el fet de trobar-se amb el gol en el primer xut a porta. I quin xut. Alcolea des de ben lluny sorprenia a Morales i acabava amb els seus 1.052 minuts d'imbatibilitat al Narcís Sala. L'equip ha mirat de reaccionar i poc a poc ho ha anat aconseguint. A la segona meitat és quan ha disposat de les ocasions més clares. I ha tingut la mala sort de veure com li anul·laven un gol. Per sort Edgar ha pogut fer el 1 a 1 definitiu. El proper rival serà l'Espanyol B aquest dimecres. Així que l'equip no tindrà gaire temps per descansar.