dissabte, 30 d’octubre del 2010

Balanç d'un quart de lliga (i 2)

L'exandreuenc Marcos Jiménez està tenint
protagonisme al Sporting i porta ja 3 gols.
Seguim el repàs de l'inici de lliga amb el Dénia i el Sporting Maonès, dos equips cridats a estar a la zona tranquil·la de la taula i que de moment estan complint les expectatives. Els de la Marina encadenen 6 jornades sense conèixer la derrota, mentre els maonesos no han estat capaços de guanyar lluny de Menorca.

A continuació, ocupant les posicions 11ena i 12ena, hi trobem dos dels favorits a estar més amunt, l'Ontinyent i el Lleida. L'equip de la Vall d'Albaida manté el fortí del Clariano, ja que no hi ha perdut i només ha encaixat un gol. Tant valencians com lleidatans han sumat només 2 punts fora de casa, així que hauran de millorar els registres fora de casa si volen escalar posicions.

En tretzena posició hi ha l'Alicante, el rei de l'empat amb 6 igualades, i que només ha sumat una victòria a casa en el retorn a Villafranqueza, després de gairebé una dècada jugant al Rico Pérez. Catorzè és el Mallorca B, únic filial del grup, que ha vist com Michael Laudrup ha fet jugar alguns dels seus jugadors al primer equip: és el cas de Pina, Kevin García, Sergi Enrich o l'andreuenc Sergio Tejera.

El Castelló era el gran favorit, però
haurà de remuntar si vol jugar la promoció.
El quinzè amb només 10 punts és la gran sorpresa negativa de la temporada. El Castelló, recentment descendit de Segona A, no s'ha adaptat a la categoria tot i els 5 gols de Luismi Loro. L'entrenador vallesà Jordi Vinyals ha estat destituït després de perdre a Terol; el seu lloc a la banqueta l'ocuparà Juan Martínez "Casuco".

Setzena és la Gramenet, en posició de promoció de permanència. L'equip de Ramon Moya acumula ja 6 derrotes i és un dels candidats a patir a final de temporada.

El Santboià s'està mostrant molt feble
lluny del Joan Baptista Milà.
Finalment, en posició de descens hi ha quatre nouvinguts a la categoria. L'Atlètic Balears no ha sabut superar la sobtada marxa de Manuel Lanzarote després de jugar la primera jornada de lliga. Els mals resultats de l'Hospitalet han provocat el canvi d'entrenador, Miguel Álvarez per Àngel Pedraza. El Santboià, en el seu debut a la categoria, ha donat una imatge molt dolenta lluny del Joan Baptista Milà, comptant tots els partits per derrotes i havent encaixat 13 gols. Tancant la taula, un Alzira que encara no coneix la victòria, però que va aconseguir un empat heroic davant el Sant Andreu tot i jugar 49 minuts amb un menys.