dijous, 14 d’octubre del 2010

A demostrar que la derrota va ser un fet aïllat

Jornada 9. Sant Andreu - Alacant. 17/10/2010 - 12:00. Estadi Narcís Sala.

El Sant Andreu recupera l'horari matinal i s'enfrontarà a l'Alacant amb l'objectiu de tornar a guanyar i així poder evidenciar que la derrota va ser un fet puntual. L'Alacant és el 12è classificat amb 10 punts, 7 menys que els andreuencs. Però no serà un rival fàcil ja que dels quatre partits que ha jugat com a visitant, l'Alacant només ha perdut i va ser precisament contra el líder actual, l'Orihuela. En els altres tres partits, dos empats i una victòria ben aprop del Narcís Sala, a Santa Coloma on va vèncer a la Gramenet per 1 a 2. El Sant Andreu ha d'aprofitar l'avantatge que et dóna jugar davant la pròpia afició per poder sumar els tres. Sumar els tres punts permetria presionar a l'Orihuela que a la tarda juga al seu camp davant de L'Hospitalet. Tot i així, és molt aviat per pensar en la lluita pel campionat i més val anar a pas a pas, pensant simplement en aprofitar per sumar tots els punts possibles per a final d'any per poder estar entre els quatre primers. En aquest sentit, els tres perseguidors immideiats juguen a fora de casa i en una categoria com la segona divisió el factor camp és molt important, així que pot ser un moment per seguir mirant d'agafar distància dels rivals. L'arbitre del partit serà el tinerfeny Alfredo Manuel Sánchez Ramos.

Us recordem que aquest diumenge seguirem venent la Guia 2010/11, així que aquells que no l'heu adquirit teniu l'oportunitat de fer-ho. A partir de les 11:30 a l'entrada del carrer Virgili la podreu comprar i en altres moments passarem per diversos punts de l'Estadi. Com tots sabeu l'objectiu d'aquesta guia  que ja diversos anys que publiquem és aconseguir diners perquè el fòrum del Narcí Sala, el punt de trobada andreuenc a la xarxa, pugui seguir existint.

Morales, un dels idols del Sant Andreu
També destaquem d'aquest pròxim encontre el sorteig de la samarreta de Morales que farà l'equip d'esports de Ràdio Trinitat Vella. L'objectiu com sempre és que la gent col·labori comprant paperetes per tal d'aconseguir els recursos necessaris per poder retransmetre els partits que el Sant Andreu juga ben lluny del Narcís Sala. Les paperetes que tenen es vendran per les grades l'Estadi durant el partit i una vegada s'acabi el partit, uns minuts desprès, a la porta d'accès que dóna al Carrer Pare Manyanet es realitzarà el sorteig que determni el guanyador de la samarreta del nostre porter. Una iniciativa que des de Narcís Sala recolzem ja que gràcies a Ràdio Trinitat podem seguim partits del Sant Andreu que no tenen cap tipus de cobertura de la premsa. Veure la notícia de RTV