dissabte, 6 de novembre del 2010

Canvi obligat a la porteria

José Miguel Morales serà baixa les properes setmanes, degut a unes molèsties al menisc que arrossega des del passat play-off d'ascens. Serà la primera baixa de llarga durada d'un porter que fins ara tan sols s'havia perdut dos partits oficials. En la seva primera temporada va disputar tots els partits oficials (38 de lliga, 2 de copa i 2 de promoció) per la qual cosa el porter suplent, Gerardo, no va disposar d'un sol minut. La segona temporada va jugar 36 partits de lliga, 6 de promoció i 3 de copa, i només es va perdre el partit d'Alcoi per culpa d'unes molèsties al turmell i l'últim partit de la temporada a Ontinyent perquè Natxo González va estimar convenient donar-li descans amb vistes a la promoció, sent l'única vegada que Morales s'ha assegut a la banqueta andreuenca. En aquestes dues ocasions el seu lloc el va ocupar Pau Torres, que actualment és titular indiscutible al San Roque de Lepe (2ªB grup 4) amb només 7 gols encaixats en 11 partits.

Si hi sumem els 11 partits de lliga i 3 de copa que disputat Morales durant la present temporada, suma un total de 101 partits en els quals ha encaixat tan sols 87 gols.

Oliver Sánchez serà el porter que ocuparà la porteria quadribarrada durant les properes jornades. Sorgit de la pedrera del Sant Andreu (fa dues temporades jugava al juvenil) la temporada passada va jugar cedit al Prat de 3ª divisió. En el partit de la jornada 34 davant l'Hospitalet, el porter titular del Prat, Toni Teixeira, es va retirar lesionat al descans i Oliver va debutar a Tercera. Però no va ser el debut somiat, ja que en la primera jugada de la segona part l'exandreuenc Jordi Martínez va marcar-li un gol. Oliver va jugar els últims 4 partits de lliga, on tan sols va encaixar 2 gols al camp del Manlleu, i també el partit d'anada de la promoció a casa contra el Peña Sport, on el Prat va perdre per 0 a 1.

Esperem que Oliver pugui continuar amb les bones xifres defensives del Sant Andreu dels darrers anys i que això serveixi perquè l'equip torni a guanyar després d'un octubre gris.