dijous, 4 de novembre del 2010

Junta ordinària, sense cap daltabaix

Aquest tarda s'ha celebrat la junta ordinària d'accionistes, com sempre plena d'incògnites, però sense cap canvi dràstic en el futur immediat del club. Us intentem fer esment del més destacat, perdoneu si alguna dada és incorrecte.

Situació esportiva

Joan Gaspart ha tingut una reunió amb Natxo González on ha tractat la marxa de l'equip. El tècnic andreuenc li ha comentat que la plantilla és nova i que necessita més temps perquè les coses acabin de funcionar. Els primers partits es van obtenir molt bons resultats i això ha fet pensar que tot sortirià molt bé a la primera, però hem de ser conscients que la segona divisió d'enguany és molt més igualada que l'any passat. Al mercat d'hivern que s'inicia al desembre no hi ha pensat fer cap incoporació, però no es descarta. Encara queda temps, així que ja se'n parlarà més endavant, quan sigui el moment.

Tancament econòmic de la temporada 2009/10

La temporada passada s'ha tancat sense superàvit i sense benefici. El pressupost va ser de 1.919.000 €. Per fer-se la idea de les partides principals en quan a beneficis, 84.000 € van en carnets, 86.000 € en taquilles, 82.000 € en Copa del Rei, 98.000 € en drets televisius i l'aportació del president va ser de 920.000 €. En quan a les despeses els traspassos la més destaca és la plantilla de jugadors que costa 862.500 € mantenir-la, els entrenadors sumen un total de 140.000 €.

Pressupost temporada 2010/11

El pressupost d'aquesta temporada és de 1.876.000 €. L'aportació econòmica prevista del president és de 690.000 €, per tant, és més de 200.000 € inferior al de l'any passat. D'aquest 1.876.000 €, 815.000 € són destinats a la plantilla del primer equip. Així doncs, la reducció no arriba als 50.000 €. Evidentment, tot això és una previsió i pot variar amb el que succeïxi durant la temporada.

Previsions de futur

El president ha manifestat que el club no presenta cap situació de risc, simplement que en un futur proper les seves aportacions no podran ser tan quantioses com ho havien estat fins al moment. Ha manifestat que potser hauren de lluitar per altres objectius, però que la supervivència del club està assegurada. Ara el club tan sols té pendent de pagar una quota de la gespa artificial (108.000 €) i una pòlissa de 150.000, però que l'objectiu és que l'estiu vinent, un cop tancada la temporada, el club no tindrà cap pagament pendent. El que generi per la temporada 2011/12 ja serà un altre tema.

El club farà en un futur una nova ampliació de pressupost. La primera vegada que es van vendre accions en el moment de la transformació el capital era de 3 milions i mig d'euros aproximadament, desprès es va fer l'ampliació de capital que d'aquí un mes finalitzarà quan totes les dades es notifiquin al registre. L'ampliació de capital va ser de 1 milió i mig d'euros aproximadament. En el primer moment el senyor Gaspart tenia el 99,7% del capital a les seves mans, desprès de l'ampliació de capital té un 99,55%. La Societat actualment està formada per 815 accionistes, aquest número es pot veure incrementat ja que hi ha menors d'edat que tenen accions.

Altres aspectes tractats:

Futbol Base: S'ha augmentat la quota mensual a les famílies 6 €. El president s'ha assabentat de la notícia poc abans de l'assemblea i tot i que ho troba comprensible no hi està d'acord en les maneres.

Obres: Es segueix amb el planning que ja s'havia enunciat en altres assemblees. Es deixa clar que per realitzar les obres no s'ha destinat cap euro del pressupost del club, tot és a través de subvencions.

Número de socis i assistència a l'estadi: El nombre de socis és similar al de l'any passat., l'assistència al camp està una mica per sota. En breu farem un article explicant aquest punt amb més deteniment.

Algunes frases per recodar:

"El club no desapereixerà  mai en la història."
"He patit massa en aquest club perquè vingui algú i se'l emporti per 1 euro."
"No és que no vulgui posar diners, és que no els tinc."
"El que més il·lusió em fa és tenir 800 nanos al futbol base."
"No vendré les meves accions a ningú que no em garanteixi que estarà durant un temps al club fent la mateixa aoprtació que he fet jo."
"El pressupost de l'any que ve sinò hi ha canvis, s'haurà de rebaixar substancialment."
"Tot i que no vingui al camp, diurant l'estona de partit, no hi ha ni un sol segon en que no pensi en com va el Sant Andreu, estic pendent del mòbil en tot moment."
"Avui ja m'he enrecordat de treure'm el pin del Barça."