diumenge, 14 de novembre del 2010

Empat "in extremis" i nova decepció

UE Sant Andreu 2 - CE L'Hospitalet 2

Aquest matí el Sant Andreu ha empatat a 2 gols amb l'Hospitalet gràcies a un gol de Miguélez al minut 93, quan el partit semblava perdut. El primer gol ha estat també de Miguélez, des dels 11 metres. Així que el jugador asturià continua sent la referència golejadora de l'equip: Manteca, Joel i Matamala sembla que no tenen encert de cara a porteria però tampoc ha disposat d'oportunitats clares. De fet a la primera part el perill ha arribat per la banda de Tarradellas que gràcies a la seva rapidesa podia colar-se entre els defensors de L'Hospitalet, però a la segona meitat el cansament s'ha notat i no ha estat així.

En línies generals, el Sant Andreu ha estat lleugerament superior, però com sempre tampoc ha tingut ocasions de gol en excés ni excessivament clares. El primer gol no ha arribat fins que l'àrbitre ha assenyalat un penal molt dubtós. Amb l'avantatge al marcador semblava que tot seria més plàcid. Però en la mateixa falta en que Toni Velamazán ha vist la segona groga i, per tant l'expulsió, l'Hospitalet ha marcat. Amb 10 els andreuencs han tornat a desaprofitar l'avantatge tal i com va passar davant el Benidorm i l'Alzira. I no només això, sinó que els del Baix Llobregat han fet el segon en una excel·lent falta llençada a l'escaire de la porteria d'Oliver. Per sort, la reacció quadribarrada no s'ha fet esperar i s'ha pogut empatar. En la jugada de l'empat a 2, el porter ha estat expulsat i com que els visitants ja havien realitzat els tres canvis, un jugador de camp ha hagut de fer de porter. Però no hi havia gaire temps per més i no s'ha pogut fer cap xut potent per mirar de sorprendre a l'improvisat porter.

L'equip quadribarrat ocupa la sisena posició a la taula, a 2 punts de la promoció d'ascens. Vist que el líder ja es troba a 7 punts, ja és hora d'oblidar-se de mirar amb lupa la classificació,  i començar a mirar  tan sols la pròpia situació per mirar de sortir-ne. Un cop això ja  hi haurà temps de mirar altres fites. La setmana vinent el Sant Andreu visitarà la Nova Creu Alta per enfrontar-se amb el Sabadell, el seté classificat.