dissabte, 13 de novembre del 2010

A buscar la victòria, perquè el repte no es converteixi en obsessió

Jornada 13. UE Sant Andreu - CE L'Hospitalet. 14/11/2010 - 12h. Estadi Narcís Sala.

A les sis primeres jornades del campionat cap derrota, a les sis següents cap victòria. El Sant Andreu a partir de la jornada set va començar a pedre la bona dinàmica de l'inici de temporada. Encara hi ha temps per reconduir la situació, la lliga és molt llarga, però alerta, que el que era un repte, capgirar la situació, si el temps passa i no s'assoleix, es pot convertir en una obsessió. El darrer partit al fortí andreuenc va ser contra un equip revelació, el Gandía, i a més a més als locals els hi va faltar un pèl de fortuna. Demà davant L'Hospitalet és una bona oportunitat per mirar de sumar tres punts i intentar colar-se de nou en la zona play-off. L'Hospitalet tan sols ha guanyat dos dels 12 partits de lliga disputats fins ara. Un d'ells fora de casa, concretament, al camp del Mallorca B, el darrer rival dels andreuencs. L'equip del Baix Llobregat és 14è a la classificació, tot i que ara està en millor moment que al principi de la temporada, doncs, en els primers partits va perdre tres partits seguits. 

Una dada curiosa és el fet que L'Hospi compta a les seves files amb varies cares conegudes, fins a 6: Jordi Martínez, Eloi Fontanella, Manel, Andrés Barón, Lucas Vialle i David Ceballos, encara que aquest últim  va ser juvenil i no va fer el pas al primer equip. Potser el que més recorden els afeccionats adreuencs és el cas de Manel ja que va ser el que més temps va vestir la samarreta quadribarrada. Manel és un jugador molt lluitador que intenta fer seu el mig  del camp, tot i que ha jugat en diverses demarcacions. També  és força recordat Eloi Fontanella que va ser un jugador molt important en la temporada de l'ascens. És un davanter que no tan sols viu del gol, sinò que ajudant molt a l'equip gràcies a la seva mobilitat.

Demà el Sant Andreu presenta les baixes de Luis Blanco i Morales per lesió i de Héctor Bueno per sanció. Morales va ser intervingut quirúrgicament aquesta setmana i tot va anar segons el previst. Esperem que el procés de recuperació també vagi bé.